Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2009-07-20

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2009-07-20

na miafene h megjavult.
nincs sokminden,amit írhatnék.. tegnapelőtt sütöttem,tegnap sütöttem,takarítottam,almátkörtét szedtem,györgyiéknek tökre ízlett,meg megis ölelgetett,amiért lemostam az ablakokat:D és anna még mindig hordja az ikerkarkötőt,és mondjuk nem,de tegnapra azért felvettem,bár már egy gumi elszakadt,de sikerült összekötnöm. nemsokára kész leszek a görög videóval és akkor megmutatom nekik.
most a német nyelvtani kiskönyvet tanulmányozom. elkéne menni moziba megnézni a jégkorszak 3at.
nórinál van pesten a fényképezőm,és kéne edzőtáborra,deha nemjön senki pestről tolnára.. akk felmenjek érte v mi?? na majd még kiderül..

szerdán végre edzés. úgyérzem,azóta már elfelejtettem focizni is. ja és anya szülinapja. és nemtudja mitvegyek. és nemtudom,mitvegyek. nóri sem tudja. és wáh. különlegeset szeretnék,de 5letem sincs.. már vagy ezer éve akarok hármunkról egy képet ajándékba,és akkor mamáknak is,anyának is,nekünk is, h legyen emlék,mert az utolsó "fotós" 3as képünk.. hát, lehettem talán 11-12..na mindegy..
a videóval kész vagyok,msot menti,vagyis 99%volt kiírva, 5 percig,úgyh beléptem ide,és félek visszamenni,mert fogadni mernék,h most kellett neki lefagyni,mert mértisne. megmég felkell pakolnom youtubera is.

na,fentvan. bár sok helyen elcsesztem, és kihagytam belőle a villámlást,de már mind1



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat