Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2009-01-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2009-01-06

várom a válaszod..
21:20 van, most jöttem ki a kádból, még nem is ettem, de szerintem már nemis fogok,mert nincs időm:S pedig ahh.. de délután azért ettem 2 répát (hozott anya:) ) meg csirkehuusiiit.

angolon elkezdtük az érettségire a felkészülést.. hát volt kis csoportmunka, de nembaj:) jaaaj.. a volt oszttársunk aki nyáron kiment a családjával angliába, most visszajött pár hétre és bejött a suliba.. beült irodalomra.. óra felénél megszólal a tanár h kilehet menni ha csak azért ült be h beszélgessen:F.. holnap felelés de 10percig olvastam a füzetet és ennyi mert 2től fél7ig töriztem..

edzéés.. huhh.. 2 új edzőnk van.. a Herczig Gábor, aki a wosyban tesitanár, bírjuk. a miénk pedig Pálinkás János (először azt hittem h a mi tesitanárunk lesz, mert őis pálinkás.. rokonok.) őis a gibibe járt még anno anno és bátyám korabeli, fociztak is együtt meg kérdezte h még mindig mátrixmániás? (xD) úgyh talán egy jó pont:) mindenkivel beszélgetett egy kicsit, kérdezte a terveket, h tanulok, mióta focizom, hol játszom, anyuék eltiltanak e az edzésről,bátyám mit csinál (ez aztán ide kapcsolódik:Ő), stb. és milyen mázlista, másfélóra ismerettség után megkapta tizenvmennyi lány számát:O csak vicceltem..
de rendes mind2, ő foglalkozott velünk, a másik edző pedig a nagyokkal.. hát kellemesen elfáradtam mert jólmegdolgoztattak minket.. a labdát a bokaközé kellett szorítani és így ugrálni a másik lába fölött amíg fekszik.. nora rámugrott egyszer, aztán énis rá, úgyh fifty-fifty.. (nemdirekt). de rendes volt, mert nem ordította le a fejünket és többször is megmutatta, mit csináljunk másképp, pedig azt hittem h durva lesz, mert amikor a kisfiúk edzője volt, akkor kiabált rendesen (lehet ők kicsit lassab felfogásúak?:D).. meg nekem is h nyugodtan rúgjak bal lábbal, h gyakoroljam, és amikor rúgtam, de kapufa lett, akkor is mondta, h egész jó volt és legalább ballal rúgtam. úgyh szerintem jólesz:) de amikor csomószor kellett futkározni és lehasalni, hát 100x bevágtam a térdem úgyh méglilább mint amilyen volt a korcsolya után..

holnap fél2től 6ig fogok törit írni, remélem azért vki gondol majd rám és szurkol..

bakker. délután felporszívóztam a hangyákat, erre megint itt van egy csomó. nem morzsár jönnek, mert az nincs. lehet a porra, mert az annál inkább...

na csinálom a bioszt, meg kéne 5sort lekaparnom irodalomból.. hát, szép estét mindenkinek:)

Kétezer évvel ezelőtt Dsuang Dszi,
a mester, egy lepkére mutatott.
- Álmomban - mondta - ez a lepke voltam
és most egy kicsit zavarban vagyok.

- Lepke - mesélte - igen lepke voltam,
s a lepke vígan táncolt a napon,
és nem is sejtette, hogy ő Dsuang Dszi...
És felébredtem... És most nem tudom,

most nem tudom - folytatta eltűnődve -
mi az igazság, melyik lehetek:
hogy Dsuang Dszi álmodta-e a lepkét
vagy a lepke álmodik engemet? -

Én jót nevettem: - Ne tréfálj, Dsuang Dszi!
Ki volnál? Te vagy: Dsuang Dszi! Te hát! -
Ő mosolygott: - Az álombeli lepke
épp így hitte a maga igazát! -

Ő mosolygott, én vállat vontam. Aztán
valami mégis megborzongatott,
kétezer évig töprengtem azóta,
de egyre bizonytalanabb vagyok,

és most már azt hiszem, hogy nincs igazság,
már azt, hogy minden kép és költemény,
azt, hogy Dsuang Dszi álmodja a lepkét,
a lepke őt és mindhármunkat én.

ezen énis elgondolkodtam, h mivan, ha mindent csak álmodok, az álmomban hibázok, és amikor alszom, az a valóság.. néha jó lenne, néha nem.. lehet h ezt az egészet csak álmodom, és mikor felébredek, ott fent leszek..

1x az életben most jobban örülnék, ha nem mondhatnám h nekem lett igazam..

nemakarok holnap tesin bukfencezni és megint kitörni a nyakam, mérnem tud simán egyest adni,ha miután megcsináltam is kb annyit tudna csak? kész végre a bioszom és mindjárt idehányok.. holnap legalább nem lesz 0. óra.. ha még azt is meghagyta volna, hát..

milyen vicces volt.. törifakton egyszercsak megáll a tanár és odafordul a bencéhez h te látsz?? mert most úgy van a haja h előre az egész a szemébe szóval érdekes.. és mondta v 3x h DE HÁT NÉZZ MÁR RÁ (nekünk).. meg elkezdte fejtegetni ennek a szemrongáló hatását, kérdezte h ez eredetileg ilyen v reggel bekell állítani.. erre ő h szerintem inkább beszéljünk a töriről.
erre énekórán beszél a tanár, egyszercsak ránéz a bencére, megszólal: te látsz? úgyh azthiszem nemlesz szembeösszevisszabelógós hajam márcsak ezért sem.





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat