Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
pakson..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
pakson..

a paks jön mindjárt, de előtte egy friss info:DDDDDDD csörög a mobilom.. pontosabban rezeg, de ez most lényegtelen:D... felveszem.. hállóóóó... a hírdetésre jelentkeznék.. mondom neki, h há én nem adtam fel hírdetést... meg ilyenek... erre a hapek: meg lehetne ismerkedni önnel? ááááá... persze leraktam:D nem fogok neki ott magyarázkodni, h elnézést, de egy hangról ítélve 30-40 éves emberkével nem vok egy korhatárban, és h rossz számot hívott, mert az mégis gázabb, mint letenni... a lényeg, h ez van:DD nah nesztek, itt a paksotok:D :
hihihihihihi:D 2.ak lettünk az Atom kupán:D persze hol lett volna máshol, mint PAksonnn:DD szeged lett az első, velük 1-2-t játszottunk, tehát kikaptunk tőlük... a paks csapatával pedig asszem 3:0 (aztán lehet h többet is rúgtunk, de én csak az első félidőre emléxem:DDD), ők lettek a harmadikak. A gerjent (aki paksi mezben volt:D) 10:0ra megvertük,ők mindenkitől kikaptak, szal egyértelmű, h uccsók lettek. a paksi (hm.. asszem SZilvinek hívták, nem nem biztos) kapus (kislány, tök ari:)) ) lett a legjobb kapus:) a gólkirály a szegedben volt, 2 csaj ugyanannyit lőtt, ezért egy órán keresztül rúgtak hetest, mire eldőlt, h végül is ki kapja a díjat:) a 8as kapta, akinek én szurkoltam:D a másik pedig a legjobb mezőnyjátékos lett... szegény Hejni lesérült (térde), kihívták a mentőt, de szerencsére "csak" 8 napos gipszet kapott, írt is sms-t, h jól van, meg h jól esik neki, h aggódunk érte:) (legjobb játékosunk)... szerencsére a 2. meccsen sérült le, így az uccsót simán nyertük:) GYÓGYULJ MEG HAJNI:)))) DE UTÁNA SEM FUTOK VELED, MAX MOST :D WEHEHEHE:))) pusziiiii:)
akkor... 2.ak lettünk. hát ennyi:)) jujj n úgy cejessem azt a sportcsarnokot:))) tök jó:)) mondjuk most palánkkal játszottunk, elég furcsa volt, h nem megy ki a labda, viszont egy részről könnyebben fel lehetett vinni a labdát....:) accem ennyi lenne:) HAJRÁ HAJRÁ TOLNA! *taps*taps*taps* és TAPS****:D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat