Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
old me

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
old me

ma erőt vettem magamon, és átmentem a szembeszomszéd szomszédjához. esettanulmányt kell írnom egy gyerekről, és mivel a beát tanította anya (és most az öccsét is), valamint ők vették meg a dédi házát, ezért úgy gondoltam, biztos segítenek. átmentem 11 körül, előadtam magam és tádáám, már egyre "kaptam időpontot", úgyhogy nagyon rendesek voltak. vissza is mentem ebéd után, mondván, akkor fog elaludni a legkisebb "kölök", de nem volt szerencsém:D aranyosak voltak mondjuk mindannyian:)) gyerekhiányom van,úgy érzem. bár mikor nem volt:o na mindegy. meginterjúvoltam az anyukáját, közben megmutatták a nyulaikat és magyaráztak nekem a kicsik, mutatgatták a "bibijüket" és hasonló fontos dolgokat:) utána pedig elmentem fagyizni a beával és őt is kifaggattam. nem voltam profi, de nem érdekel. láttam,hogy fárasztó 4 gyerek (persze főleg a fiúk), de minimum kettő akkor is kell:v az egészben az volt a legjobb, hogy kicsit nosztalgiázhattam is, mert sokmindenben hasonlítunk, illetve hasonlított az ált.sulis énem a beával. szeret focizni, zenesuliba jár, népi táncolt, stb stb. úgyhogy teljesen jó választás volt, mert megtudtam érteni. ugyanazt a tantárgyat nem bírja,amit én sem szerettem, és ugyanaz tanítja őt is. miss you, past.
ez az egyetem egyre durvább.. ha megélem a júliust, és ott leszek görögben.. ahh.. el sem tudom képzelni, olyan messze van még.. leglábbis a vizsgák miatt.. de május 14. már egyre közelebb.. és még nem tudom az összes számot az albumról.. azt mondta, 30 szám lesz kb.. az azért elég húzós szerintem, mármint "megdolgozik a pénzéért".más 1 óra alatt lerendezi,de ez tuti lesz 2-2,5. beleremeg a föld,amikor megszólaaaaaaaaaal.<3

jó,hogy itt van egy kapaszkodó, akinek a számaiban mindig találok valami vigasztalást.. mert az élet mondhatni szar. de komolyan. pedig nem voltam ilyen, de most nem tudok másképp hozzáállni. a temetésen ott volt az unokatesóm, akinek a mamája halt meg. ránéztem a kisírt szemeire, a könnyes arcára, és én is sírtam, mert ugyanazt érezhette, amit én, mikor a papát elveszítettem. csak ő akkor nem volt ott, én pedig most ott voltam. mellette állt a barátja is. hogy lehet egy új család,új élet szép a halállal? persze, túl kell lépni rajta, de én úgy érzem, soha nem fog menni. van az idilli kép, hogy minden naaagy boldogság, aztán ott a valóság, amit beárnyékol minden más. egyszerűen csak nem tudok teljesen boldog jövőt és családot elképzelni magamnak, mert már egy hatalmas részem meghalt, és ennél csak még kevesebb leszek, hiszen nem állíthatom meg az időt, hogy mindenkim itt maradjon.
de a múlt embereit el fogom engedni. nem azokra gondolok, akik meghaltak. azokra, akik élnek. jó volt ez a telefoncsere. megkönnyíti. megkönnyíti, mert nem vehetem kezembe a múltat, hogy újra belecsöppenjek pár percig. vagyis megtehetném - simkártya visszapakolás stb. de nem akarom. ez a nagy szó:] az embernek fáj, ha nem kell, de nem fogok ezen depressziózni, mert ismerem azt az érzést is, hogy nekem már nem kell valaki. szóval érzem a tőrt és én is belevágom másba, gondolom ezért fair az élet. vagyis úgy lenne, ha abba vágnánk, akitől kaptuk, de hát akkor túl igazságos lenne a világ. de nem az:] ma a bea mondta, hogy nincs olyan nagyon igazi barátja, mert a lányok az osztályban kétszínűek. és holott sokkal egyszerűbb lehetne az élet, de azt mondom, így is élhető. olyanok nélkül is, akiknek jelezhet az ember, hogy hahó, élek még, le sem szarják, és amikor padlón van, küldenek egy szánalom "aha oké vettem" féle dolgot. az ember hagyja csak boldognak lenni a többi embert, és ne csessze el a kedvét. hát én mostantól megteszem.
valami véget ért, és már lassan nem fáj:) - bocs Ákos



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat