Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
görögország

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
görögország

Hát igen. Hazaértem görögből. Olympic beach-en voltam kemény 2 hétig! :) Első héten ott voltak a Magdiék,Annáék és a nővérem is, 2.on pedig a Mancinger Nóriék. Első héten, egyik nap találtunk egy füvespályát, és le is mentünk 7,fél nyolc körül focizni. Naon jóóóó volt!!! Először csak az ANna, apa én passzolgattunk, aztán kapura rugdosott két görög (Dimitry és Janos).. Hívtuk őket (szerencsére tudtak angolul:D), és jöttek. AZtán egyre többen és többen..... ott volt a Sakis is, aki vmi Stratos vagy mi a neve, de a mezén első nap ez volt, és ezt jegyeztük meg:DDD naon jól focizott és szinte minden nap láttuk (csak sajna gyakrabban a strandon, mint a pályán). Aztán volt a Krisa,Felipp + egy másik kissrác (jah a krisa lány:D), azok egyik nap hítak minket focizni:D. Szét röhögtem magam:D nagyon haláliak:DDDDDD Egyik nap nem jöttek a görögök, viszont ott volt 2 gyerek. Hívtuk őket focizni, de a kisebbik nem akart jönni. AZtán meggondolta magát, és jöttek:). A nagyobbik, René (ugye így írják?:) ), tök jól focizott (a mostohaöccse, a Tricsi (:DDD a t-t mi tettük oda:D) se volt rossz), meg jófej volt stb.:).kerestem a myvipen, de sajna nem találtam meg.
szal minden nap csak az estét vártam:D
Hajókiránduláson LÁTTAM DELFINT! KETTŐT!!!!! háháháháháh:)))
éééééésssssssssssssssssss betörtek az apartmanunkban 2 szobába is! mondjuk a mi ajtónkon is voltak feltörési kisérletes nyomok, de én bezártam (WEHEHEH), így nem tudott bejönni. és tudjuk ki volt. egy nő, aki "törlőkendőt árult", és közben kifigyelte, h ki van itthon... szegények, épp akkor strandoltak (persze h ekkor törtek be), és 100 000 ft értékű eurót csórtak el tőlük:(((
a tenger koszos volt (kb 2x volt olyan, h ultratiszta volt(voltvoltvoltvolt..:D)), 100000000 medúza úszkált benneeee:=(((.
szal azért jó volt!kíváncsi vok már a fényképekre:D. elvileg van 2 focis kép. remélem jók lettek:D
majd teszek fel párat (mondjuk sztem nem ide, hanem myvipre).
nah ennyi volna.
ßyeeeez



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat