Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2009-06-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2009-06-16

olyan furcsa,hogy nem tudom megnézni az órarendem,hogy hú,milyen óráim is voltak,és visszaemlékezni,mik történtek,mit írjak ide..a memóriám meg nem a legjobb,de azért próbálkozom..
keltett a telefon 5kor,6kor,7kor,fél8kor,3/4 8kor,8kor, és 8:05kor felkeltem. 9re leértem a mamámékhoz. kipakoltuk az étkezőt.. nemvolt vmi jó,mert egyik keze nem vmi jó, a másik is gyenge,szóval hiába bírtam volna vinni,azért rossz volt nézni, h neki mennyire nehéz.. de azért ügyesek voltunk. moondjuk azok után, h APÁVAL (alias ordibálás NE ÍGY CSINÁLD *káromkodás* FÚÚ ...) kipakoltuk a szobámból még anno az összes szekrényt (aki látta őket,tudja, h nem kicsik..) , a mai semmi nem volt.. aztán mehettem málnátszedni. szedtem egy vödörrel, erre jött a papám is. szedett negyed vödröt,mondtam neki, hogy akkor vigye vissza a telit,énmeg majd teleszedem az övét is. aztmondta, én vagyok az ő embere. eh, bírom:D épp olyan lusta,mint én:) aztán csináltam mindenfélét,akk mamám visszaküldött, h szedjem le azokat is,amik a kerítésnél vannak és kb lehetetlenség bemászni,meg persze összevissza szúr a málna.. na mindegy,szedtem még egy vödörrel. aztán mentem haza. sütöttem csirkét meg krumplit,ettünk,aztán másfél óra alvás.. tűző napon,málnátszedni elég blö dolog,és nemtudom mért, de a lábam kb lerohadt.. de anya keltett fél2kor h menjünk vásárolni.. (és 4kor értünk haza-.-).. rossmann,penny,plus,aztán mamámék,és itthon. tanultam angolt, az ágyon fekve rizsáztam magamban a témákról, és tök jól ment, dehát gondolatban kinek nem:( aztán hajmosás, és épp hallgatom, hogy dörög.. de durva.. mert nem csak 1 dörgés,hanem a mostani is, kb fél perce dörög, de még mindig nem hagyta abba.. folyamatosan.. érdekes.. örülök az új számoknak, jars of clay,needtobreath, above the golden state ésatöbbitől,de nem fér fel az mp3amra.. és a régiekért fáj a szívem,mégha nemis hallgatom őket.. emlékek,amiket nem akarok letörölni és mindig azt gondolom, h majd egyszer olyan hangulatom lesz h muszáj lesz meghallgatnom úgyh nem törlöm le.. uhh.. vettem egy hajpántot,töklol. nos. elvileg a cica,akit etettem alultáplált. és apa most visz neki tejet. remélem a múltkor nem raktam ki neki túl sok tápot:/

mostanában mindenki rákapott az alkonyatra.. és h én mért nem fogom elolvasni? v mért nem akarom? mert mindenki h uhh,de szép történet, jaj, nekem kell egy ilyen hapsi, juj,stb.. mert biztos szép,és énis, minden filmben/könyvben szorítok a happyendért stb, de ha elolvasom.. akkor énis ilyan tökéletes húderendes emberkéről v ilyen boldog világról fogok álmodozni? ami csak egy csákutca. szóval köszi edward, de jobbvagy bellával a könyv lapjai között.

mi lenne,ha megölelnél? *.*
mi lenne,ha integetnél? *_*
joey vicces.

(............................................... . )



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat