Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2008-04-29

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2008-04-29

nah most lehet mégis megyünk oszt.kirándulásra vagy miO_o
nyelvtanházii.. érvelj a következő állítás mellett vagy ellene: "Látszat alapján ítélünk." megtörtént.mellette.mondjuk nemis lehet ellene hát mindenki csak a látszattal van elfoglalva.. eh most eszembejutott vmi és beis írhatnám a házimbaa. de llusta vagyokO_o h mivel mindenki látszat alapján ítél (mert ugyebár azt nem akarjuk megismerni aki már eleve nem szimpi..) ezért a látszat alapján állítunk fel elvárásokat és miiivel a látszatot tekintjük a teljes valóságnak ezért is csalódunk. mert a látszat néha csal.
zeneirodalom tök jó voltxD elmentünk a tanáriba és a bogi nénivel és a keméény 3fős létszámunkkal youtubeoztunkxD egy vmi őő nemjut eszembe a címe:S pedig jóvoltxD aztán beajánlottam aza fuvolás csávót aki vmihihetetlen h hogy játszik*.* tőle v 3at megnéztünkxD utána santanaztunk iiis. szintén én terjesztettem elő h az into the nightot is nézzük meeg. a klipp az vmi ritkaxaar szerintem de a zene az jó:) meg vmii :Ő nemtom hogy hívjákxD de azt néztük már a heppes előadáson is szombaton.. meg bobby mc ferrint is:) szóval tetszett:)
íííí megvaaan*.*
http://www.youtube.com/watch?v=jm6ktYq0Yxk
hát ez tökjóóóóxD

na megvan a másik is. vis nemezt néztük, de utólag kiderült h ezt a verziót kellett volnaxD nemrossz:G
http://www.youtube.com/watch?v=2GLoYg-4xrc

'Cause then you'll see my heart
In the saddest state it's ever been.

hát nemis írtam a színházrólO_o a storyy. egy városkában volt egy csaj és egy srác. lávban voltak stb stb aztán a csajnak lett gyereke a sráctól de ő letagadta és elvett feleségül egy másik nőt és a perhez is hamis tanukat szerzett blabla.. eza nő öreg korában visszajött a városba.. milliárdosként.. és azt mondta a város lakóinak h kapnak egymilliárdot haa megöli vki a hapsit.. és mindenki hitelre vásárolt mindent szal nagy luxusban kezdtek élni.. és a hapsi is rájött h hiába tettek úgy mintha elutasították volna a nő ajánlatát.. mindenki hitelre vásárolt mert tudták h nemsokára sok pénzük lesz.. csak megkell várniuk míg vki megöli.. egymásre vártak.. aztán bla bla a végén meg infarktusban meghalt a hapsi.. deh.. aza nő egy naagy kkkkkk volt. gonosz:@ deh.. fú a fényben előszőr olyan volt mintha kopasz lett volna.. hát írtóronda volt úgy:S megijedtem h végig ezt a fejet kell néznemxD de aztán megláttam h csak össze van neki fogva meg kétkilózselével letolva.. meg az elején.. a hapsik.. alsógyatába voltakxDD de miikor "meggazdagodtak" szerencsére felöltöztek normálisan. de a Hölgyek sem voltak sokkal jobban felöltözve nééhol.. blöö



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat