Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
undorítóó

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
undorítóó


jóó dologról lesz híres tolna.. elvileg volt az rtlen (nemnézek tvt:S) h tolnán egy nagymama hát molesztálta a 6 és 7 (nemtudom mert hallottam 4 6t is.. kicsiket,az a lényeg..) unokáit. akik lányok. és vmi hapsik is és tudott is róla minden. undorítóó. olyan hányiinger fogott el,de most komolyan. éreztem h kavarog a gyomrom.. gusztustalan és undorító dolog és az ilyenre még aazt sem lehet mondani h mama. mert egy *******************. az. -.-" és az egyik oszt.társunk utcájába lakik, vmi 5 házzal arrébb.. habár aztsem tudom h ő hol lakik:$
angolból nem feleltem pedig akartam, de mire magamtól jelentkeztem volna már csak 2perc volt vissza.. :S..
pajtím teker. utánafutok,megfogom a cangakosarát és visszahúzom. elengedem. megy tovább,semmi reakció.hát visszahúztam kicsit feltűnőbben h lekellett szállniaxD köszi h időben észreveszel:P :))))
nah megtaláltam a híradós vidit.. hát:S

edzés.. nagyon elfáradtam.. hát minimum egy órát végigfociztunk és hajajj.. egyérintőbe meg hasonlók.. de azért jó volt:) rúgtam pár gólt is úgyh most tényleg egy szavam sem lehet h nem küldtek le fentről nekem egy kis szerencsét.. Focira.
visszafelé úgyvolt h Vivike csak beköszön a mamájához,de aztán "rámküldte" h hívjon be:) és muszáj volt kenyeret ennem különben kaaptam volna:$ meg jégkrémet. és Vivikeee. ilyenekre tanítttani a hugodat.. mondta h visszamennyé. és az adélka meg mondta h b.. szóval azt. megh móóni.. szóval igen:) aztán 3an tekertünk tovább:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat