Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
ballagás..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
ballagás..

:) :/ :(.

legelőszöris levágták a hajam. igazából elmegy,meg majd úgyis megnő.
hát. nem bírtam ki. ráadásul az anita is elsírta magát mellettem,és hallottam,ahogy szipog,így végképp nem tudtam visszatartani.. amikor elengedtük a lufikat.. az volt a vég.. annyira szép volt és szomorú.. ahogyan szálltak.. és akkor "szááállj szááálj sólyom szárnyááán,háárom hegyen túúl,szááállj szááállj s én várok ráád,ahol vééget ér az úúúúút.." ahj.. szóval igen.. rossz volt nézni a többi gimist..hogy ők mennek tovább, nekünk pedig ennyi volt.. szóval.. a pálinkás bence meg elájult..durva volt..csak úgy összeesett..
az osztályban még volt egy kis megbeszélés,kaptunk ajándékot,személyreszóló idézetet (az enyém kb arról szól,hogy ne olvadjak be és ne engedjek az erkölcsi dolgokból,ne akarjam azt,amit a "tömeg",mert nem mindig az a jó..). utolsó padbanülés együtt.. hát rossz.. a tabló szép:) a suli is írtószépen volt feldíszítve,ezer meg ezer virággal.. és akkor ennyi..

kaptam bonsai fát,és szép,de most épphogy nincs időm mindennap öntözgetni..úgyh asszem ez egy anya lesz. meg ha mindennap kell,akkor ebben a dobozban mégis h öntözték mindennap a boltban?
meg tökjó "csokrot", aminek a közepén egy focilabda van:) meg.. csak annyit írok h banáncsokor,mint a reggel fénypontja,elég ez ha én tudom,meg még vivike,elég vicces. annyi kép van h wáá,nincs is időm felrakni.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat