Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2005. január 12.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2005. január 12.

Na jó, egye fene! Mesélek. Hol is kezdjem? Mondjuk az ovinál.... Hehh! Az úgy volt.... Szóval a kiscsávóért odavolt minden kiscsaj (köztük én is, míly meglepő). Kiscsopisok voltunk. (Fontos körülmény!) A mi ovinkban az volt a stáruszszimbólum, ha megkaparintottad magadnak valamelyik gumihintát a 3 közül. Nekem ez igen ritkán sikerült.... De egyik alkalommal, amikor vadul száguldoztam vele és lenéztem a körülöttem állókra, ahogy könyörgő pillantást vetnek rám, hogy had üljenek fel mellém, megpillantottam Őt! Hát persze, hogy felengedtem. (Érdekes módon akkor vett figyelembe először. És mint majd kiderül, utoljára is.) Tehát felült velem szemben és újra nekikezdtem a nagy lendületvételnek. Nem kellett volna... Kb 200-zal hajtottam, amikor észrevettem, hogy a gyerek eltűnt a hintáról. Valahol lent bőgött a porban. Állítólag lerúgtam a hintáról. Persze véletlenül! De észre sem vettem. Mindegy. A körülöttem álló sok kis majom meg rögtön húzott árulkodni. Persze. Így álltak bosszút, amiért nem őket engedtem fel magam mellé. Nemhogy örültek volna! De még itt nincs vége! Másnap elcibált csávókám nővére (aki már nagycsoportos volt és rettentő befolyásos, saját bandával) az ovi mögé, hogy ők most ellátják a bajom... Mázlimra ottermett nagyszájú barátnőm, aki úgy elküldte (már akkor) őket a sunyiba, hogy többet a közelembe nem jöttek!
Ez volt az ovi.
Késöbb persze már nem ilyen aggreszív módon barátkoztam. Viszont jellemző jelenség volt a fáziskésés. Életem nagy szerelme egy nagy tetüláda, de a mai napig nem tudom kiverni a fejemből az arcát. Egy barátnőm mutatott be neki, és rögtön észrevettem, hogy sokat néz. Akkor még nem érdekelt. Aztán elkezdett járni a barátnőmmel és egyre jobban felfigyeltem rá. Totál belestem. Szerencsétlenségemre. Közben a
barátnőm folyamatosan róla mekegett, így nem is tudtam kiverni a fejemből. Aztán egyre többet mekegett arról, hogy szerinte a srác megcsalja őt. A gyanúja persze beigazolódott. Szakítottak. Ettől kezdve erősen elkerültem én is.
Kiemelnék még egy sztorit, bár ez említésre sem méltó! Elhívtam a hülyegyereket a szalagavatómra, aki aztán egy büdös szó nélkül lelépett a műsor végére. Én meg hivogattam, sms-t írtam, de nem reagált. Jól van, gondoltam, most tettél rossz lóra. Aznap este olyan jót buliztam, amilyet ritkán szoktam! Aztán vártam néhány napot és küldtem neki egy steril sms-t névtelenül, anyám telefonjáról.... A hülye balek meg válaszolt! Egy darabig ez így folyt, aztán meguntam. És lelepleztem magam. Csak azt sajnálom, hogy nem láttam a pofáját!!!
:P
Szerencsére azóta a szerencsésebb szériámat élem. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat