Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2007-10-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2007-10-25

(Fat Boy Slim, Moby, Massive Attack, Rob Dougan... - csak néhány név a harmadik műszak soundtrack albumról... :D)

Ma rájöttem, hogy itt az ideje a ráncbaszedésnek. Mind a saját magam ráncbaszedésének, mind a körülöttem levőknek. Ma elmentünk bevásárolni. Most előszőr úgy mentem be a Jeans Club-ba, hogy nem érdekel, hogy akciós-e vagy sem, ha tetszik megveszem. Bazzeg. 20-nál megálljt parancsoltam magamnak. És akkor még csak a kisebbik JC-ban jártunk, ami után persze be kell menni a nagyba is. Anyám az a hímzett blézer-kabát... Azt egyszer megszerzem. De cipőm még mindig nincs. Majd lesz. Egyébként hapsinak mentünk bőrkabátot venni, de végül szomorúan kellett konstatálnunk, hogy nincs olyan, ami minden tekintetben jó lenne. De nem adjuk fel. Lesz neki menő bőrdzsekije.
Ami a másik részét illeti a ráncbaszedésnek... Elegem lett az ismerőseim azon szokásából, hogy lesben állva várják a szabadnapjaimat és előírják nekem, hogy azonnal szóljak, amint megtudom, hogy mikor leszek szabad. Heeeee? Na ez itt lesz és most befejezve. Mostantól nem közlöm a szabadnapjaimat. Mert az már nem állapot, hogy:
1. Hapsikámmal nem tudok már hónapok óta programot csinálni.
2. A lakás takarítására sem szokott elég lenni 1 nap, ha rendesen nekiállok.
3. Valamikor nekem is lazulnom kellene.
4. Az egyik nem oly régi tali másnapján jött a kérdés, hogy akkor legközelebb mikor.
5. Ma már komoly sakkozást igényelt, hogy eljussak a dokihoz, mert kifogytam már vagy 3 napja a Betaloc-ból. És akkor még nem jártam a bankban és nem intéztem el a bkv igazolványom. Csak hogy a legsürgősebbeket említsem.
Ha most összeszámolom, akkor... 3-an jöttek nekem az elmúlt 3 napban. Végülis csak napi 1 átlagban... :S Ne értsetek félre, én szeretem őket/szeretlek titeket, de valahol kell egy határ. Ti még/már nem dolgoztok, én meg majd kihajtom a belem. A beosztásom kurvára nem emberbaráti. Hazaérek fáradtan és akkor még álljak le egyezkedni? Kicsit tekintettel...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat