Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
lemaradva

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
lemaradva

2009.07.09.

2. felvonás folyamatban...
Csak aludni, a szennyest ledobni és tiszta ruhát felmarkolni "járok" haza.
3 nap a Balcsin. Szép volt meg jó, de nem túl lelket melengető.
Kezdeti hullafehérségem már a múlté és kezd látszódni, hogy valójában kreol bőrű vagyok. Ment a pancsizás is úgy, mint régen. :) Sütöttünk szalonnát is. Titta retro feeling. Azt persze már mondanom sem kell, hogy a fényképezőgépet is eredményesen szorongattam. Na meg felavattam a menő wilson teniszütőmet. :P Meg kitakaritottam (sorry, laptopon gépelek és hiányos a betűkészlet hosszú i tekintetében) a fürdőszobát odalent. Szakmai ártalom. (Nameg vegyül némi finnyásság is bele.) Megláttam és nem birtam "ellenállni", olyan réteges retket találtam. A konyhának is neki akartam esni, de lebeszéltem magam, elvégre is nyaralnék vagy mi. Mondjuk azt még azért elmesélem ezzel kapcsolatban, hogy miután minden kis szirszart elhúzva a helyéről szépen felsuvickoltam (már amennyire a lehetőségek engedték) a padlót és visszapakoltam, megjegyeztem nagyszülőknek, hogy egy hangyaátjárót találtam a falban. Na ezzel beinditottam a pánik gépezetet. (Sosem tanulok.) Még fel sem száradt a vizes padló, amikor is Nagyim lendületesen és osonva besuhant a fürdőszobába kezében a buzinagy sótartóval. Esélyem sem volt megfékezni,már boritotta is a minden problémát orvosoló házi csodaszert a falra meg a padlóra. Virtuálisan letéptem az arcom eme pillanatban. Feladtam a harcot. De még ha csak ennyi lett volna... Mondjuk fogjam be, mert nem volt balhé. (Képzelem micsoda erőfeszitésbe került ez.) De morgás az dögivel. Cafatokra tépik egymást. Én meg csak fejlesztem a közönyömet. Tökélyre.
Zoz pedig elmehet a retkesbe! Pénzben kellett volna fogadnom, hogy mit "hoz össze". Mert persze hiába ugatok neki már jó egy héttel előtte, hogy mikor megyek, jöjjön ő is (az ő érdekét szem előtt tartva, mert kettőnk közül én kezelem jobban a nagyszülőket), megy a "persze, oké, jövök legkésőbb ekkor és ekkor és majd még megbeszélem telón a nagyszülőkkel is" és aztán lószart! De legalább nekem ne hazudjon! Miért kell? 19 év alatt nem mentünk át együtt elég szaron? Szóval nemhogy le sem tolta a megbeszélt időpontban a seggét, de még egy buzi telefont sem tudott megereszteni. Nemhogy a nagyszülők felé, de még felém sem. Behúzza a farkát és kushad. Hát most ne is kerüljön a szemem elé, mert leüvöltöm a haját. Nagyokos. Hú, de berágtam. Igy játszotta el a bizalmamat asszem véglegesen (nem első alkalom volt ez).
Na de evezzünk vidámabb vizekre... Új pasim van.
Na most hagyok időt a sokkra.
És most elmesélem a sztorit. :D
Az úgy volt, hogy mentünk le a strandra és megindultunk a viz felé. A stég végén kisebb forgalmi dugó. Épp az alsó lépcsőn barátkoztam az egyébként kiba jó meleg Balcsival, amikor is megpillantottuk egymást. Ő épp megindult a stég felé, hogy kijöjjön a vizből és amikor oda ért elém körbeölelte a kezeivel a lábam és lenyomott egy cuppanós puszit a lábszáramra, majd rámnevetett. Kész voltam. Csak egy "hoppá" csúszott ki a számon és néztem a karúszós kis teste után ahogy elvezeti a nagymamája. "Megpusziltad a nénit?" Na itt foszlott szét a lila felhő. Néni... Persze pasi mindezt végignézte és előadta a hattyú halálát. :D
Birom az ilyen kiskrapekokat. Pedig amúgy nem szeretem a gyerekeket, nem az én világom az idegesitő gügyögés.
Szóval tegnap este hazajöttünk, aztán ma reggel már le is jöttünk pasi szüleihez, mert rég jártam erre és már hiányoltak. :) Szóval most épp lazulok. Kezd szokatlan lenni a pihi. :P Az utóbbi napokban kicsit felboritottam a régi "rendet". De nem áll szándékomban leállni. :P Holnap reggel fodrász és kurtitás, aztán zúzás haza, cucc ledobása, másik hátizsák felkapása és irány megint a pályaudvar, mert este már Békéscsabán Gabázok. :D Asszem elkezdem számolni a csak vonattal megtett kilométereket. :P Eddig 282 km-nél tartok. Ez még elég szerény. Node van még picit több, mint 1 hetem és még csak most indul be igazán a pörgés! :D
Na megyek meggyet szedni. Vagyis inkább szurkolni hozzá. :P
Csók a családnak!


2009.07.11.

Következik a 4. felvonás.
Sound!!!!!!!!
752 km kipipálva. :)

Fáradt vagyok. Tekintve, hogy tegnap Gabával elmentünk retro party-ba. Háááát, nem volt az igazi. Közben rájöttem, hogy Gaba és én tűz és víz vagyunk. Tudni kell róla, hogy ráillik a tipikus "mindenki ismer engem és minden buliban van ismerősöm" kategória. Folyamatosan a "ki kivel kavar" volt a téma, aztán megkaptam, hogy csöndes vagyok. Na bazz! Sajnos én a tartalmas beszélgetéseket szeretem. Jahj meg hát, majdnem berágtam rá még indulás előtt. Beszéltünk msn-en és benyögte, hogy hozzak magammal bulirucit, cicikiemelőset. Vártam, hogy mikor hozza ezt föl és persze levágtam a labdáját, mondván hogy nekem nincs erre szükségem ahhoz, hogy jól érezzem magam. Húúú, behúzta mindenét és "csak viccelt". Ahhamm... Szóval nem értem igazán, hogy miért van rám szüksége. Rég volt már a "Mert a Virág azt mondta!"-korszak. Utána jött az elkényeztetés miatti tinédzserlázadás (na itt szakadt ketté az utunk). Majd amikor az ő ősei is válásba fogtak, akkor megint kikötött mellettem. Aztán azóta csak elcseszni tudta az életét. Beszélgettem anyujával (imádom a csajt) és mondta, hogy teljesen megbízhatatlan, hazudik, lusta és trehány. Pedig a lehető legjobb adottságokkal indult az életbe. Talán lehet, hogy pont ezért.
De ettől függetlenül igyekeztem jól érezni magam és örömködtem nagynénémnek meg a még sosem látott unokahugimnak (akkora fazon a kiscsaj, hogy kész vagyok tőle).
Igazán ami rányomta a bélyegét a hangulatomra az egy csütörtöki telefonbeszélgetés volt köztem és a munkahelyi hr-esünk (Robi) között. (Mert nem tudnak leszállni rólam szabi alatt.) Kiba erőszakosan zaklatta már napok óta Mártit, hogy szóljon nekem, hogy az Emke szállodába hk vezetőt keresnek. Márti úgy volt vele, hogy nyilván láttam a kiírást a hirdetőtáblán (ami így is van) és ha érdekelt volna a dolog, már léptem volna, nameg ő nem akart engem hívogatni a szabi alatt. (Értelmes kolléga - kihalófélben lévő faj.) De aztán már Mártit is baszogatta a szabadnapján, így végül szólt nekem, hogy hívjam fel az állatját. Oké. Felhívtam. Tájékoztattam, hogy nem akarom megpályázni, mert korainak tartom (azt nem mondtam el, hogy eszem ágában sincs elmenni hk vezetőnek). Na itt kezdte el nyalni a seggemet az adottságaimat illetően, meg azzal jött, hogy egy próbát megér. Itt megfordult a fejemben, hogy minek próbálgassam, ha el sem akarom fogadni? Nem akarok segget csinálni a számból. De hogy így legalább tudnám, hogy mik a hiányosságok. Ó, tudom én azt! Na és akkor megkérdeztem, hogy miért, ha elutasítanak, adnak indokot? És itt valahogy úgy érzetem, hogy légből kapkodva hablatyol: ha nem, majd kérek én indoklást. Aha, persze. Szóval rohadt erőszakosan baszkurált, hogy pályázzam meg. Majd hozzátette, hogy nagy szarban van a cég, embereket fognak kirúgni. És itt kezdtem el sejteni, hogy miről is szól ez az egész. Ki akarnak rúgni. De persze elegánsabb megoldás lenne, ha be tudnának rakni egy betöltetlen posztra (vajon miért betöltetlen?). Tekintve, hogy 2 éve vagyok állandós, a végkielégítésem a 6 órás műszak alapján járna, ami alapból is röhejes összeg, így meg zsebpénz se. Megkérdeztem, hogy mit tud a kirúgásokról (de nem mondtam meg neki a sejtésem - nem árt a lépéselőny a szutyok csigazabálókkal szemben). Erre azt mondta, hogy nem lehet tudni kiket fog érinteni, a Koronát mindenesetre tuti. (Csak hogy képben legyetek: szeptember 1-jétől 150 dolgozót rúgnak ki az Accor Pannóniától.) Na aztán úgy tudtam lerázni, hogy azt mondtam alszok rá. Aztán másnap tájékoztattam, hogy nem pályázom meg. Nem könnyítem meg a dolgukat. Ha elküldenek, elmegyek a konkurenciához, vagy teljesen másba fogok. Mérlegeltem a lehetőségeket és abszolút többet ér a szabad döntésem, mint egy feszkós pozíció. Ennyi.
Na de akkor sem hagyom, hogy elbasszák a szabim. Van még 6 nap. És kurvajól fogom magam érezni!
Képzeljétek, újra "rövidke" a hajam. Picit Joan Jett-es. Vagányos, lazás, igénytelenül szétállós kezelhetetlen. Bogyós! ;)
Aztán akinek van kedve strandra jönni kedden (Pala!-nem alkuszom), az csapódjon hozzánk. Meg menjünk cangázni. Meg libegőzni. Meg a westend tetőmoziba. Meg még ami belefér péntek délutánig, mert aztán hétvégén már én leszek bent a főnök reggeltől estig.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat