Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2009-03-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2009-03-21

El sem merem hinni. Tényleg elkotródik ez a beszédhibás, génsérült nyomi? Kérdés, milyen aberráltat hoznak a helyére...
Miért nem lehet előre hozott választás? Válság van! Miért kell ilyenkor még 1 évre valakit választani? Csak egy báb lesz. Nyilván nem fog letenni semmit sem az asztalra, mert minek? Úgyis jön az ellenzék. Inkább fölszedi még a morzsákat.
Nomeg az is megfordult a fejemben, hogy ez a lemondás is lehet, hogy csak a kampánystratégia része, mondván hogy belátták, hogy megfelelőbb embert kell keresni a párt élére és lám, milyen éleslátásra és lelkiismeretességre vall ez a lépés.
Lehet, hogy már paranoiás vagyok?

Más. Ma tovább mélyítettem az orkgyűlöletemet. Beugrottam hazafelé a boltba és mialatt a kenyerek között válogattam feltűnt, hogy az előttem álló 3 tagú csürhe nagyon forgatja a fejét körbe. Nem kellett nagyon koncentrálnom, hogy észrevegyem, amint 2-2 csokit a zsebükbe csúsztatnak. Ha nem előttem mennek "fizetni", akkor lehet, hogy megjegyeztem volna a pénztáros srácnak, hogy nézze meg a zsebeiket. Csak hát az a gond, hogy megnéztek maguknak. Még nekik sem kellet volna sok agymunka ahhoz, hogy rájöjjenek, hogy én köptem.
Ezt úgy tudom utálni! Hogy nem tehetek ellenük semmit, mert rohadt aljasok és én húznám a rövidebbet.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat