Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2009-12-23

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2009-12-23

Neeem, 1 napot már igazán nem bírt ki...
Meghalt a gépem ma reggel. :D Már csak röhögök. Biztos megsértődött, amiért ezen az éjszakán már mellette aludt a váltótársa. :P Szar ügy. Már épp qrvára meguntam a vesződést vele.
Csak ma ezáltal Pasi gépére kell támaszkodnom, ami szép meg okos, csak épp nincs rajta lószar se abból, ami nekem kellene. Zoz meg dugja fel magának a windows 7-t, mert nekem ez nem kell!!!
Boldog Karácsonyt!!!
XD
XOXO

Vazz, még jó, hogy ismerem a billentyű kombinációkat...
Picit felteszek ezt-azt Pasi gépére, hátha nem rágja le a fülem.

Na most egy picit érdekesen nézek ki a fejemből. Facebook-ra feltett Edi egy videót, ami már odakint készült Angliában az ott élő külföldiekről. A témája mi más, mint az angol-külföldi viszony. Több náció is megszólal, van aki a saját nyelvén (mint ahogy Edi is) és alatta megy az angol felirat. Na és itt volt egy bökkenő. Hogy ő nem azt mondta, amit kiírtak. Épp azt ecsetelte, hogy a szomszéd spanyollal volt már összetűzése, miközben az futott alul, hogy kijött szerencsét próbálni, mint ahogy azt más magyarok is tették. Eeee... Nem szép dolog. Egy kis irányított propaganda a britt buksikba. Újfent beigazolódott bennem az érzés, hogy nem szabad ismeretlenekre hagyatkozni.

My Blueberry Nights - A távolság íze
Ezt néztem most. (Jude Law rulez!) Maga a film egyszer nézhető, aztán ennyi. No de a végén van a hőn áhított csókjelenet, ami felülmúlta a várakozásomat. Ehh... :P Áfonyás süti. :D

Ezek a szektások nagyon elvakultak. Zsu írt nekem karácsony alkalmából és a kis pajtása nevét is odabiggyesztette a végére. Jajj, hagyjuk már ezt a nagy pajtáskodást...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat