Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
SHIT

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
SHIT

Tegnap este úgy feküdtem le (miután bevetettem magam msn-ezni 2 igen jófej emberkével a mai napba beléje), hogy másnap addig alszom amíg csak önszántamból fel nem kelek. Szerintetek? Naná, hogy nem. Anyunak szabadnapja volt ma. Így aztán szokás szerint már 6-kor pattogott. Úgy 9-ig elvegetáltam 20-30 perces ájulásokkal, de aztán beláttam, hogy ennek így nincs értelme. Inkább nekiestem az ebédemnek, amit rendszerint este szoktam megenni. Aztán anyu kitalálta, hogy kutakodjunk egy kicsit a horvátországi nyaralási ajánlatokban. Az egésznek az lett a vége, hogy nem nyílt meg rendesen a honlap, anyu felhúzta magát és írt egy emilt. Ekkor jobbnak láttam bemenni a suliba egy jog órára. Ott aztán megint feltöltődtem és 2-kor hazavágtattam. Itthon semmi változás. Nuku mosogatás, nuku vásárlás, nuku Zoz, csak egy dühös anyu meg egy fáradt videó. Nagyszerű!
Anyu oztán 4-kor elviharzott itthonról, így végre egyedül voltam és mehetett 100-on felettébb igényesen összeválogatott playlist-em!!! Viszont hátrahagyta a lelkem a listát. Ki, mit, hol.
Mielött bárki azt hinné, hogy nem szeretem az anyukámat, elárulom, hogy igenis szeretem, csak nagyon óvatosan kell vele bánni és ezt néha nehezen viselem. Én apás vagyok. Ez van. Talán mert apura ütöttem és ő teljesen anyu ellentéte.
ÁÁÁÁ! vírusos az msn, így le kellett kapni szőröstűl-bőröstűl, pedig végre belendültem. Shit! Informatikus ropi-pajti majd összerakja holnapra. :P



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat