Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2005. június 28.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2005. június 28.

Oké-oké, a nyelvtan hagy némi kívánni valót maga után... Hogy lehetek ilyen hülye???? Nehogy bárki is válaszoljon!!!! :D

Szóval a nap eseménye, hogy Mókuslekvárom ma beérik. Úgyhogy nagyon szurkolok neki, hogy minden jól menjen. Tudom, hogy kivágja magát. Nincs gond a beszélökéjével. :D Hajrá-hajrá!

4-kor jelenésem van munkaügyben. Adja az ég, hogy jó hely legyen már végre. Az eddigi tapasztalataim... Nos, nem voltam túlzottan elragadtatva. Sebaj! Ez ritka jó lehetöség. Csak nehogy elcsesszem. Képes vagyok rá. DE NEM!

Jelenés megvolna. "... és akkor leszállot az égből. Nagy sötétség vala, aztán nagy bumm meg villámlás vala. Aztán megint sötétség."
Szóval ha lett volna 1 évesnél nem régebbi tüdőszűrő papírom.... (Most azt hinnétek, hogy nem kellettem nekik, mi? Kis disznók. De-de. Kellettem. Csak az a nyomi fecni is kell.) Szóval ha lett volna érvényes fecnim arról, hogy nem vagyok tüdőrákos meg TBC-s, (ami ugyebár nyilvánvaló-köh, köh, köhhhhh, hhhhh, hh...), akkor már holnap 6-kor kezdhettem volna. De mivel nekem csak 2 éves fecnim van, csütörtökön kezdem a térítést. Egyenruhám is van. Vazze! Úgy nézek ki benne, mint egy nővérke. Persze szigorúan fekete nadrággal kell hordani, úgyhogy nem lesz ágytálért hajlongás. Ja, de még nem is mondtam, mit is fogok csinálni. Nem röhögni! A vörösvári SPAR-ban leszek ilyen izéééé.... Eladó, pénztáros, árufeltöltő. A munkatársaim... Hehe. Igen változatos. Van egy gimis évfolyamtársnő (mindig is rüheltük egymás pofáját-megleszünk), aztán a barátnője (plázacicus vidéki beütéssel),aztán egy elég csöndes csabai jány (vele leszek egy műszakban), aztán egy military stílust előnyben részesítő srác (jó arcnak tűnik) és még egy srác (igazi vidéki, gyúrós, napbarnított macsó-gyerek. Ja meg van még egy! Ez a leggázabb. Képzeljétek, vele jött az anyja is. Mondjuk látszott rajta, hogy nem érezte az anyai együttérzés szükségességét. Ez volnék én. De gáááááz!

Van valami, ami egy kicsit bántja a csöröm. A buli. Gábor elhívott, de babám nem. Holnap vagy holnapután lenne. Nem az a gond, hogy esetleg lemaradok róla. Az nem izgat. Inkább, hogy... Á, értitek ti ezt, nem magyarázok.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat