Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-05-29

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-05-29

Újra a dolgos hétköznapok. Jobban mondva a déutánok és esték. CK-val és Ravival. Jejejejeeeeee! :D Vazzeg! Koko meg beteg. Bent lett szarul még kedden, aztán olyan szokatlan volt, amikor tegnap délután beértem a főhadiszállásra és ott üldögéltek halál lazán.
Jaj, hát voltam Esztinél. :D Jó volt. Nem tudok mást mondani. Megmutatta a saját kérót. Jó nekik. Dumáltunk. :) Sokat. Vittem kekszet és kaptam bort. Játszottunk a tengeriröfikkel, meg egyéb állatkákkal miután Eszti kinyitotta az ablakot és feloltotta a lámpát. :D Sikerült beengedni egy csimbókot (májusi cserebogár). Rögtön visított is Petinek, aki határtalan öröme felett alig bírt uralkodni. :) Na végül jött a "Ki meri lefújni?" kérdés, mire simán bevállaltam. (Na nehogy már gondot okozzon egy régi cserebogár gyüjtőnek.) Amikor elcsöppentettem, hogy én ezeket régen a kezemen sétáltattam meg simogattuk a srácokkal a hasukat , meg kasztokba osztottuk őket, én lettem az örs vezér téri hős. Mert az Örsön laknak egyébként. Na igen, az alatt a 10 perc alatt, amíg rájuk vártam (a gomba egyik oldalán, ők meg a másikon) csak 2-en akartak megtéríteni. "Azoknak, akiknek a szívében nem él Jézus, van egy rossz hírem. A pokol felé tartanak." Aztapaszta! "Szerintem ezt nekem feleslegesen mondod." El is tűnt.
Akkora farokságokat álmodom mostanában... Valamelyik nap sikerült valami olyat összehoznom, hogy utazok valami repülőn két rokonommal (akik egyébként idegenek), majd egy éles kanyar után leszállunk valami havas erdőszélen és otthagynak engem. Én meg elindulok az erdőben és sikerül valami bozótosba tévednem, ahova még a köd is beúszik és ahogy verem magam előre az egyre nagyobb hóban, egyszer csak azon veszem észre magam, hogy már nem látok semmit és ágak karcolnak mindenhol. Arc elé tett karokkal küszködök, aztán elesek és betemet a hó és nem kapok levegőt. Vergődöm és kapálódzom, mire kiásom az arcom a levegőre és végre vehetek egy nagy levegőt. Kimászom és néhány méter után egy kisváros fényeit látom, ami qrvára hasonlít Vörösvárra. Jó mi? És aztán ma ahogy felnéztem devart-ra, megakadt a szemem a legutóbb kedvencnek megszavazott képemen.

http://leenik.deviantart.com/art/Lost-85719536

Emiatt? Tuti tudatalatt...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat