Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2005. július 6.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2005. július 6.

Már minálunk babám, már minálunk babám, az jött a szokásba, hogy... KINYÍROM A CSALÁDOM!!! De kivel is kezdjem.

Édesanyám megint alakított. De most akkorát, hogy kénytelen leszek valakire rábízni minél hamarabb a tevéimet különben annyi nekik. Tegnap este megkérdezi öcsémet, hogy van-e még net. Zoz mondja is, hogy van. Erre halál nyugodtan beközli a lelkem, hogy akkor már nem sokáig, mert nem fizette be a júliusi csekket. ------------------ Egy darabig elemeztem a hallottakat. Arra jutottam, hogy
1: Tuti ellenünk (a "netfüggő" kölykök ellen) irányul, megleckéztetés céljából. Csak azt nem értem, miért van erre szükség. Lehet szólni is ha őt zavarja, hogy sokat ülünk itt. Ami egyébként nem sok, mert nekem ugyebár lett elfoglaltságom, öcsémnek meg anyu csinál.
2: Nem csak úgy megy ez, hogy ő dönt. Köti a hűségszerződés.
Nagyon remélem, hogy csak "elfelejtette" befizetni...
Szóval szeretnék valakit felkérni eme nemes célra az ismerősök közül. Nem szeretném senkinek a nyakába akasztani őket, de ha valaki önként jelentkezne, nagyon hálás lennék.
Mit tudom én, mi lesz itt holnaptól...
Thanx!

Na térjünk rá a szokásosra. Tegnap...
Megint összehozott a sors a kreténjével. Jön egy házaspár. Már nem emlékszem, hogy mit kerestek, a lényeg, hogy nem volt. A hapsi már persze morgott. 3 perc múlva újfent megjelentek. "Búzadarát hol találunk?" Niki (állandós munkatárs) mondja is, hogy a következő sorban jobb oldalt. Átmennek. Fél perc múlva visszajönnek, hogy nincs. A krapek persze rögötn rázendített: "Milyen dolog az, hogy ekkora bolt és nincs benne búzadara!" Meg eféle ökörségek. Niki mondta is, hogy ott kell annak lennie. "De nincs!" A nőci azért visszament mégegyszer és hallottuk, amint félhangosan sorolja, hogy mi van a polcokon. Egyszer csak elhagyja a száját a búzadara-szó. "Jé, tényleg itt van!" A manus behúzta fülét-farkát és kotródott az asszony után. No comment.
Estére meg gyönyörűen beborult. Én meg kiborultam, amikor realizálódott kicsiny agyamban, hogy bringával vagyok esernyő nélkül. Nem kellett sok és jött a felhőszakadás. Kisvirág úgy xarrá ázott, hogy öröm volt nézni. Persze nuku sárhányó, helyette fehér felső. 10 perces út. Nyomtam, mint az állatja és élveztem. :D Nem röhögni! Nem mutogatni! Állati volt!!! :D Mondanom sem kell, hogy csurgott rólam a víz mire hazaértem.

Éjjel
Megvolt a meló. Egyre jobban kijövök a néppel. Van, aki már anyának hív. Közben a srácok is megjelentek melózni és olyan mulatságos volt nézni öket, ahogy nem tudják, hogy mitévök legyenek. Vajon én is így néztem ki elsö nap?
Közben volt sütizés meg üdítözés, mert Csaba napot ültünk. Ja, meg dinnyét is csócsálhattam. :D
Miután hazaértem és végre bemásztam a kádba, elkezdett prittyegni a telefon. Sms babámtól. Na most már aztán tényleg elég volt! Úgy felcseszte az agyam már megint. Hogy beszél?! Mi ez a modor?! Olyan szöveget nyomott le nekem, hogy biztos nem hiányzom neki, mert nem hívom. És mindezt azzal a számonkérö hangsúllyal. Ezek után persze rögvest kapta a választ. 5 perc múlva fel is hív, de nem voltam a top-on, így nem azt kapta, amit remélt. Jobbanmondva semmit sem, mert visszafogtam magam. Holnap találkozunk és majd beszélek vele. De az nem megoldás, hogy örökké felhúz, aztán jön bocsánatot kérni, de a legközelebbi alkalommal mintha mi sem történt volna, újra megismétli. Plusz bedobja a fél perces telefonhívás elején, hogy hozzam el a CD-t, amit a Gábornak írtam. "Nem írtam még meg." Mi az,hogy nem írtam meg, holott a múltkor azt mondtam, hogy már kész van. Ilyet nem mondtam. Ebböl is látszik, hogy néha mennyire figyel rám. De most éjjel csakazértis megírom.

Gyógyinak sok-sok puszi!!!
Csucsunak meg nagyon BOLDOG NÉVNAPOT!!! Na jó, kapjon ö is puszit.
Bambapajtiiiii! Add meg lécci a számod, mert ha itt elszáll minden, nem tudlak zaklatni. Naaaa, légy jó fütyi! (Most látom vazze! Mit csináltál az AL-oddal, teee?)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat