Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Weekend!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Weekend!

Csak röviden, tömören.

Péntek:
A menetrend szerint az estét a barátoméknál töltöm. Így is lett. Estefelé elhúztunk szánkózni. Hadd legyen Kisvirágnak szép estéje (és lila folt a seggén). Nem volt halálközeli élményem, így hamarosan hazafelé vettük az írányt. Totál rokkant voltam, még éreztem a csütörtöki hócsata eredményét, plusz az új szerzeményem... Szal lefeküdtünk. Aludni. Egyszer csak arra ébredtem, hogy nem érzem az új sebesülésem. Az oldalamon feküdtem és arra lettem figyelmes, hogy a fél sejhajom a levegőben lóg! A mindenit! Apjuk szép lassan letolt az ágyról. Azon agyaltam, hogy mi lenne, ha egy hangos csattanással, csak a poén kedvéért letaknyolnék az ágyról. :) Hihi. De nem tettem meg. Inkább átnyúltam felette, hogy kitapogassam, mennyi hely van a másik oldalán. Ez azzal járt, hogy jól megrántottam a hajam, amin rajta feküdt. Szóval felébredt és beljebb vonszolta magát.

Szombat:
11-kor jelenésem volt apáméknál. Kisebb csodálkozást váltott ki, hogy miért jöttem egyedül, hol hagytam Zoli öcsémet. Jött a sejtelmes válasz: nem otthonról jöttem. Aztán befutott Zoli is, így teljes volt a létszám (1 apa+ 1 mostoha+ 1 "édes" öcsi+ 3 "fél" öcsi+ 1 mostohanővér+ Axel, a boxer). Miközben kezembe nyomta apám a krumplit, meg a répákat, hogy pucoljak ebédrevalót, jött az elmés kérdés. Hol voltál? Pátyon. Öhöm. Ottaludtál? Igen, de nem ez volt az első alkalom. Tudom. Ímádom apám. Tipikus "félszavakból is". Aztán megjegyezte, hogy jól áll a répa a kezemben. Rám ütött. Mármint nem abban, hogy neki is jól áll a répa a kezében! Ebéd után bevágódtunk a tv elé és megnéztük a Tróját. Látványos meg minden, de semmi köze a történelemhez.-apu szerint. Az tény, hogy engem valahogy nem izgatott fel ez az egész görög-spárta frendsip anno általános iskola 5/b. A lényeg, hogy tipikus amerikai felhozatal. Aztán elérkezett az éj... Öcsikéim felvonultak a galériára Privat Goldot nézni. Nekem nem volt hozzá gyomrom (szokás szerint), így elvonultam a szomszéd szobába aludni. Ezek, mintha csak erre vártak volna, max hangerőre nyomták. Kipattantam, mint a hős Zrínyi, és választékosan, ámde tömören tudtukra adtam, hogy apu látogatása esedékes lesz, ha nem halkítják le azonnal. Nem? Jó. Visszavonultam. Fél perc sem telt el, apám bejött... Mi ez? Miért ilyen hangos? Hol a távírányító? Nem tudják. Ahaaa. Égés! Tényleg, azóta sem kérdeztem meg Zolit, hogy mit érzett abban a pillanatban. Biztos felejthetetlen volt.

Vasárnap:
Az ikreknek kézilabda meccsük volt 8-tól, így korán keltek. Fél 1-re kellett értük menni. Meg is dumáltam apuval, hogy vele megyek. Igen ám, csakhogy le kellett vinni a kutyát. Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy közöljem, a színtér: Budapest, 8. ker. Izgis. Főleg amikor azt látod, hogy az etnikum inkább átmegy az utca másik oldalára. Mire visszaértünk apám elhúzott! NÉLKÜLEM. Durciztam egy sort, mert úgy volt, hogy megmutatja az új kocsiját. Egy felturbózott Audi A4-ről van szó. Aki ismer, tudja, hogy most nagyon kell sajnálni. Audi-rajongó vagyok. Mindegy. Majd legközelebb. De legalább a srácok remekeltek. Országos versenyen 2. helyezést értek el!!! Délután megint dvd. A Dűne. Apu egekig magasztalja, én némi morbid beütést érezvén a film vonulatának követésében, szintúgy tetszést nyílvánítok. Majd elérkezett a fél 7 és meg kellett kezdenünk a hazarajzást. Sebaj. 3 hét múlva ugyanitt, ugyanekkor! Itthon a szokásos "épphogy csak vegetálunk"- hangulat fogadott. Anyáááááááááááááááám! Mutass már végre némi életjelet!!!! Zoli gyorsan arcába nyomta a félévijét. Asszem ettől felébredt. Miután a sáskajárás érezhető jelét adtuk öcsém csokitortájának, hozzávágtam az ajándékait. Mosolygott rám. Valahogy láttam, hogy sikerült feldobnom az estéjét.

Ma:
Eddig nem sok.
Valahogy rossz előjel kísért...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat