Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
High Voltage

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
High Voltage

Hétfőn nyelvvizsga round 2. Szóbeli. Végülis csak egy könyvet kell beseggelnem. Úgy nagyjából átnyálaztam ma a felét. Jajj de nem kell ez most nekem!
Tegnap nagyszülőztem. Ős-ősapám 1 órába sűrítette bele az újfent érdekfeszítő életrefelkészítős egyvelegét. Nem képes leszállni a témáról. A végén persze mindig bocsánatot kér és felajánlja, hogy ha nekem ez nem tetszik, csak szóljak és ő többet nem mondja. Igen ám, csak ha én ezt megtenném, úgy kivágna, mint macskát kakeszolni. Nála ez csak sablon. Apám rábólintott már néhány ilyen ajánlatra. És mi lett a vége? Elég csúnya veszekedések kirúgásokkal. Tudnék mesélni. De nem fogok.
Viszont jó hír, hogy összejött a pénz az új dilimre és ha végre túl leszek az egész cseszett vizsgaidőszakon, megveszem és hujjuuuujjjj...

Minél többet hallgatom a Scooter Cd-t annál inkább beüt. "She S The Sun..."

Nem igaz! Múlt héten írtam 5-6 CD-t erre már megint tele a gép. Zabálja a pénzem. De legalább mosolyt csal amúgy is vigyori fejemre.
Anyu megkérdezte délelött, hogy milyen nap lesz holnap. "Vasárnap." Igen? Akkor jó." Nehogy már azt mondja, hogy gyereknapot akar tartani, mert magam alá petézek. Majd, ha levizsgázgattam szervezhet meglepit. Egyébként a lelkem bulizni ment. Osztálytalálkozó. Csak jóóóó sokáig....
Babám is bulizik. Morrison's, aztán ZP. A kis izéééék! Engem meg senki nem hív sehova. (Csak a szomszéd kissrác randira, de tudja, hogy nem akarom öcsém kezéről lecsapni.) Talán tudjak, hogy valószínüleg nem-et mondanék.

Jejzus, mennyire jó ez a szám.....................
........................................
..............................
....................
..............
........
...
:*



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat