Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2009-09-14

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2009-09-14

Mától visszavették a szobalányokat 8-órás műszakba. Mi gondnoknők még ne is álmodjunk róla, szólt a tanács. Nem is álmodtam. Ismerem én már ezt a bandát. 3 plusz emberbe már beledöglöttek volna. Én viszont ráálltam a plusz óráim elszámolására. Ingyen nem dolgozom.

Kiszivárgott az Újhold 3. trailer-e. Besírok a gyönyörtől. Csak képtelenség belinkelni, mert a Summit Entertainment (a filmet gyártó cég) azon nyomban levadássza és törölteti. Na de a rajongókat sem kell félteni! :) Nekem már megvan a kis gépemen bibibiii. Már csak 2 hónap. :) És a 3. könyv is nem sokára megjelenik. Már előjegyeztem rá. :)

Lesz egy szabad hétvégém. El sem hiszem. Na mondjuk pénteken szóba hoztam főnöknél, hogy már 2 éve nem tudom kivinni a kölköket az Accor Sportnapra, mert mindig én dolgozom aznap. És lám, szabad leszek. De a röhej az egészben, hogy az idei program alapján elég szarnak ítélem az egészet és lehet, hogy nem megyünk ki. Sőt elég biztos. Inkább leutazom a Jászságba. Na aztán fogadok majd hallgathatom, hogy ezért kaptam meg? És majd bájosan mosolyogva mondom, hogy mindenkinek jár egy kötelező vasárnap. Amúgy le van szarva.

http://www.mtv.com/videos/movie-trailers/436357/exclusive-new-moon-trailer-premiere.jhtml#id=1621379

..........^^..........



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat