Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
CM-en innen, CM-en túl

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
CM-en innen, CM-en túl

hangulat:
http://www.youtube.com/watch?v=pgFwlwC8ddQ

Igen, én voltam az, aki megállt a piros lámpáknál. (És rendszerint ezzel pole pozícióba került.)
Csanád már indulás előtt fél órával megkeresett azzal, hogy majd hívjam fel, ha a Szabadság hídhoz érek, mert ott fog állomásozni + fényképezzem majd le. Mondtam neki, hogy bringázni megyek, nem fényképezni meg telefonálgatni. Elég sok pózer lesz így is a környezetemben, engem meg ez zavar. (Aztán a fényképezésre esély sem lett volna, de erről majd még mesélek.) Hivatalosan 18:30 volt a start időpont, de ahhoz már elég rutinosnak számítok, hogy tudjam, én nem akkor indulok. ;) Ettől függetlenül odaértem a Budai Parkszínpadhoz időre, hogy lássam mennyien is leszünk. Jó sokan. Ergo több mint fél órát vártunk, hadd menjenek a türelmetlenek, úgy is bedugulnak és aztán csak lépésben lehet haladni, az meg kinek jó... A próféta szólt belőlem, alig pár perccel fél 7 után bedugult a Bartók, megakadt a forgalom, a buszok feltorlódtak, az autósok meg szerintem ezerrel anyáztak (az elmésebbek próbáltak megfordulni, ha volt még rá lehetőségük és helyük). Állt a bringasor is. Valamivel 7 után nekivágtunk, de még mi is lábbal löktük magunkat az első szakaszon, mert nem volt értelme rátaposni a pedálra. Láttunk klassz gépeket, volt élőben közvetítő rádiósunk (street radio) király zenével, sok marhával is találkoztunk (akik átmentek a piroson, járdáztak olyan szakaszon, ahol volt bringaút, rámentek a villamos sínekre, nem volt lámpájuk!!!), és sajnos a szervezők felvételénél sem ártott volna egy erős szűrés... Az andrássy úti szakaszon (is) az első helyen álltam meg a piros lámpánál. Mivel tudom, hogy ott van a bringásoknak is külön lámpája, ami később vált zöldre, mint az autósoké (a lekanyarodó kocsik miatt), így elkezdtem azt keresni, de nem láttam. Na most ez azért cumi, mert nem indulhattunk akkor, amikor az autók. Na aztán rájöttünk, hogy miért. Valaki mellettem elvakkantotta magát, hogy miért van letakarva a lámpa, talán rossz? És akkor megláttam a ludast. Az egyik szervező ráakasztotta a sisakját a piros lámpára, ezzel letakarva az egészet. Mivel a lámpa gombnyomásra vált a bringásoknak, így hiába is vártuk volna, hogy zöldre ugorjon, mert a szervezők látva a sor végét, elkezdtek összepakolni és szartak rá, hogy nekik kellett volna a jelzőgombot is kezelni. Így amíg ketten is kijöttek elém pakolászni az útra (!!!), addig én megnyomtam a jelzőt. Ekkor jutott eszébe a sisakos észkombájnak, hogy hova tette a sisakját. És amikor megjegyezték neki, hogy ez nem volt egy baró ötlet, akkor még neki állt feljebb, hogy idézem "jobb híján" nem tudta máshova tenni. Facepalm, b+!
Csanád meg szerintem azt hitte, hogy ez is olyan laza lesz, mint a tavaszi CM, azért volt olyan nagy arca. Csak éppen azt felejtette el, hogy ősszel nincs rendőrök általi útlezárás... Így ilyenkor a szervezők irányítják a gázos kereszteződéseknél a forgalmat. És mit kapott meg főhősünk? A Vásárcsarnok sarkát, ahol a Pipa utca a Vámház körútba ér. Extra adag cumi. Annyi ideje volt, hogy két kalimpálás alatt és két ordítás között váltsunk két mondatot. (És még fotózkodásról álmodozott. :D)
Háromnegyed órás késéssel a hivatalos 20 órai vég helyett befutottunk a Hősök terére. Paso koncertnek már régen vége volt, ritkult is a tömeg, így egy kis lazítás után visszaszálltunk a paripáinkra és haza gallopoztunk. Jó volt. :) Jót tett.
Kevésbé fájok.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat