Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Nem is olyan sz@r...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Nem is olyan sz@r...

Megírtam, igen. Megvágnak? Lehet. De ki nem tojja le, amikor újra boldog vagyok és mindenkit szeretek?
Hazafelé az állomásról tanúja lehettem az ébredező Vörösvárnak. Mindenhol gyerekes anyukák: "A Marci sem hajlandó kitörölni a seggét, pedig egy évvel idősebb a tiednél." Meleg van, nagy a nyüzsi az oviban és ma én voltam a falkavezér a vonatos nép élén. Rügyeznek a szilvafák, nincs ennél szebb. Plusz összehaverkodtam zh közben Pásztor Viktória nevű névrokonommal is, másik oldalamon pedig egy vörösvári csajjal. Aztán itthon fincsi kukoricás, sajtos, sonkás spagetti várt, és hamikázás közben kaptam egy sms-t miszerint bandatalálkozó jövő hétvégén. Mi lenne, ha addig nem mutatnám meg az arcom??? Seggberúgás? Á, nem. Sokk!
Mókuslekvár megint rosszkedvű. Kicsit elvesztett az életkedvéből. Föl kéne valahogy ráznom. Még 1 hétig tartanom kell benne az életet. Remélem nem lesz semmi gond és emberek közé jöhet. Hogy bírja ki??? Mariann egy kicsit lecseszett ma reggel. "Gonosz vagy."-mondta. Ezt azért kaptam, mert Mókuslekit nem vigasztaltam meg, amikor amúgy én voltam kikészülve. Mindegy. Lehet benne valami. De én nem vagyok érzelgős, ezt mindketten nagyon jól tudják!!! Akkor miért okoznak lelkifurdalást?
Nem hagyom lelohasztani a kedvem!!! Hiszen nemsokára talizok veletek!!!
Megfogadtam akiya tanácsát és kimásztam a kertbe. Anyu tüstént rámparancsolt, hogy kapcsoljam be a hálózatba a kerticsapot. Ez azt jelenti, hogy szivattyúzzam ki a vizet a vízaknából, aztán másszak le az 1m*1m-es lyukba a meztelencsigák közé. Ott nyáladzottak az arcomtól 3 centire. De mivel vidéki purdé vagyok, már nem csinálok ebből problémát. Aztán megdögönyöztem Rikit is, úgyis olyan rég kapott a szeretetemből (meg a samponból is). A végén már nem mert a közelembe jönni...
Jah, és idén először rövidnadrágot húztam. Megmutattam izmos vádlimat a rajongóknak. A szomszéd srác is látta. Teljesen beizgulhatott, mert alig talált be a kulccsal a zárba, úgy remegett a keze. (Tudjátok, mit tanultam a vállalkozásgazdaságtan tanáromtól? Azon lehet lemérni, hogy milyen egy férfi az ágyban, hogy hogyan dugja be a kulcsot a zárba.) Hú, pajkos fiú...
Közben csábított a gondolat, hogy öcsémet egy jól írányzott rúgással beleteremtem a vízaknába beléje. Aztán gyorsan rácsapom a fémfedőt. Hihihi-heheheeeeee... köh-köh.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat