Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2009-07-22

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2009-07-22

http://www.youtube.com/watch?v=koDKVyxhJlE

Na lássuk a medvét!


Kezd megint elharapódzani a helyzet... Úgy veszem észre, hogy újra vérszemet kaptak körülöttem az emberek és rámszálltak mint légy a szarra. Értem ezalatt, hogy mindenki rinyál nekem, hogy mikor mit csináljak/junk, mikor hol legyek. He??? Álljon meg a menet! Ez már kezd abszurd lenni, hogy hetekkel előre megkapom az ukázt, hogy jelentsem le a szabadnapjaimat. Amíg 1-2 emberrel már hetekkel előre tervezünk valamit, addig nem gond, de amikor már a rögzítőn is jönnek az olyan üzik, hogy "kerestelek, jelentkezz" meg a "nem lenne kedved"-kezdetű mondatok... Kedvem lenne, az idő már problémásabb. Most volt szabim. Az is azzal telt, hogy keresztbe kasul utazgattam, hogy akit tudok, boldoggá tegyek. Erre hazaérek, és akinél először jártam, már nyavalyog. Hát még fog egy darabig.
Na persze, milyen tök jó, hogy ennyien szeretnének velem lenni és süljön le a bőr a pofámról, amiért kiakadok néha, de olyan ritkán jön össze spontán program egy általam kedvelt emberkével. Spontán program? Miről álmodozok...

Háhh, már Koko is kezdi. Menjünk el együtt moziba a Harry Potter új részére. Persze. De akkor kedden sajna hamarabb kell eljönnöm melóból. Háháhá. :D Meglátjuk.
Na de ha már szóba hoztam a főnököt... Rákérdeztem, hogy mi volt a minőségellenőrrel, milyen lett a minősítés. Na itt a fejéhez kapott. "Ne is kérdezd." Naaa. Vártam, hogy mit csesztem el. Na erre, jött a sztori, miszerint a szobájával tökéletesen elégedett volt, csak amikor a többi szobát megnézte, akkor fagyott le a mosoly az arcáról. Hát igen, az én prodzsektem a szobája volt. :D Szóval a csajok most inkább elkerülik a főnököt. Én meg meglepődtem. Kellemes csalódás. Kéne még néhány ilyen. :)

Meg kéne állítani az időt, nem? Vagy csak én érzem, hogy elzúznak mellettem a napok?

Ma csak kábé fél percet beszéltem CK-val, de így is meg kellett erőszakolnom magam, hogy nehogy elküldjem a retkes anyjába. Hihetetlen milyen érzéke van a belem kifordításához. Felhív a hülyéje, hogy mennyibe kerül egy gyümölcskosár, mondom neki, hogy ezzel az étteremhez forduljon. Majd elkezd nekem hápogni, hogy ne passzolgassam át az ügyet és hogy hívjam fel az éttermet. Mi a fasz??? És folyamatosan kotkodál a telefonba. Elszállt az agyam egy picit, és habár nem szokásom és utálom, de a szavába vágva kezdtem el mondani folyamatosan emelkedő hanggal, mígnem bekussolt, hogy nem, hívja fel ő az éttermet, ezzel mi nem foglalkozunk. De hogy itt áll előtte a vendég. Ó bazd meg! Akkor pláne meg fogja várni szerencsétlen, hogy letegyük és hogy én felhívjam az éttermet és elkapjak valami értelmes embert, aki megválaszolja az élet kérdését, majd visszahívom kedvenc recesemet és elgagyogom neki meghunyászkodva. Mert ugye nem egyszerűbb neki felhívni. Ez egy idióta! Anno még engem akart felküldeni villanykörtét cserélni a szobába. És a legjobb, hogy rohadtul komolyan gondolja mindezt!
Ááá, agyfaszt kapok tőle...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat