Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2006-02-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2006-02-27

V: Húzd le a redőnyt!
Z: Miért?
V: Mert... nincs lehúzva.

:D

Szombat volna. Asszem. Csak mert ma is meló volt. Meg holnap is meló lesz. Sőt, hogy fokozzam itten az izgalmakat, elárulom, hogy hétfőn reggel(?) 6-ra megyek be. Na most mindenkinek jó volt, ugye? Akkor gyújtsatok rá.
Amúgy minden oké. Melóhely frankó. Arcok lazák. Vendégek néha igen seggek, de hát van ez így. Egyébként én nem panaszkodhatom velük kapcsolatban, mert minap is elmentem, hogy az egyiktől elkérjem a mosatnivalót, mire egy krapek egy szál alsónadrágban nyitott ajtót. Magyar volt. (Azóta sem találkoztam magyar vendéggel.) Amikor visszavittem neki a cuccost, akkor meg hálálkodva a kezembe nyomott egy ötszázast. Ehh... Ennyit érne a kedves mosolyom? :))) Edina meg Koko meg Vera (gondnoknőcik és a főnök) bezzeg velnesszeznek... Edina még be is nyomta nekem kedden, hogy majd gondol rám a hétvégén, miközben a dzsakudziban lazít. De ééédes... Nem kell ám engem sajnálni. Bizony. Mert van nekem egy olyan masszőröm, aki csak lesi a szavaimat és órákon keresztül keneget, ha arról van szó. És bizony arról szokott szó lenni. Az mellékes, hogy a gatyám, a blúzom és a mellényem is bőven kap a cuccból. Legalább kellemes babaszagom van. :P Legközelebbi prodzsekt szerintem az kéne, hogy legyen, hogy betanítsam cyvyt a dzsakuzzi-élmény létrehozásába. Úgy terveztem, hogy majd színig engedem a kádat jó melleg vízzel, bemászom, neki meg a szájába nyomok egy gumicsövet, vagy valami slaggot aminek a másik vége a kád alján van, aztán jöhet a "fújjad, vazze!". De hogy neki se meg nekem se legyen unalmas (főleg neki ne), ezért néha majd a kád másik részén kell neki bugyborékolni. Ez jó! Hihi.

Persze nem minden olyan vidám ám mostanság. Tegnapelött Boci haláltusájára ébredtem. Fél óra múlva, amikor odaértünk a dokihoz (aki csak miattunk jött be a rendelőbe, mert elvileg 3-tól rendel), már meghalt. Már előző nap is elég furi volt. Nem evett, alig ivott és egész nap csak feküdt. Aztán egyik pillanatról a másikra elkezdett reggel fulladni meg görcsölni. Kapálozott a kis lábaival. Szerintem ekkor már nem is volt magánál. A doki szerint mérgezés. És most megint azon agyaltam, hogy ki lehet az a rohadék tetüláda a környéken, aki a macskáinkat írtja. Sajnos van is egy tippem. Egy vegyész. Aki mellesleg valami távoli ágon a rokonunk. Rohadt paraszt. Többször kaptam már azon, hogy a saját kutyáját veri, meg hogy élve nyúzza a nyúlait. Most őszintén, érdemes az ilyen arra, hogy éljen? Azt kívánom neki, hogy élje át azt a kínt, amit mind az állatoknak, mind a gazdáiknak okozott! Bocit mindenki szerette az utcánkban. A légynek sem ártott. A környékbeli anyukák is itt simizték a kisgyerekeikkel. Mondanom sem kell, hogy mekkora bőgés volt itthon, amikor visszaértem a dokitól. Anyut fel kellett hívni. Na ez volt még nehéz. Kedvenc macsekja volt. Aztán itt volt az a probléma is, hogy hogyan fogjuk eltemetni. Iszonyat fagyott a föld, így kénytelenek voltunk az üvegházba temetni, aztán ha anyu szeretné, majd tavasszal átvisszük Pötyit máshova.

Szerdán elmentem ősanyámmal a Szépművészetibe. Újfent festményeztünk. De ez most szerintem nem volt olyan jó. Megnéztük a spanyol, holland, németalföldi, egyiptomi, meg egy kis francia és britt kiállítást.
Rohadék Fiber-eseket meg nem lehet telefonon elérni. Így maradt az, hogy keddi szabadnapom feláldozom és elmegyünk a kirendeltségükre, valahova Budafokra. Viszem muttert is. Nehogy már unatkozzunk... :D

Összefutottam a héten a gyakornok társimmal nálunk a HK-n. Mesélték, hogy elegük volt már abból, hogy nem tudják, mi merre van az épületben, így mindegyikük, egyenként 1 napot töltött nálunk. Közben volt alkalmunk beszélgetni. Mesélték is, hogy a "régiek", ott náluk a rezerváción milyen szemetül bánnak velük. Lenézik a gyakornokokat és olyanokat mondanak nekik, hogy azon a pénzen, amit a gyakornokok fizetésként kapnak, már fel lehetett volna értelmes embert is venni... Na ez az drágáim! Akkor ti mit kerestek ott? Kérdem én. Magamban. Aztán tegnap összefutottam ezekkel a baromarcokkal az ebédlőben... Volt pofájuk beállni legelőre a sorban, holott volt, aki már 15-20 perccel hamarabb is ott volt, mint például a HK-sok. Erre mi szépen eléjük álltunk. Na ekkor, mintha egymással beszélgetnének, jó félhangon azt ecsetelték, hogy micsoda disznóság beelőzni. Persze nem így fogalmazva és csöppet sem lenéző hangnemmel. Hehhe. Hülye rib@ncok. Miután kimérették maguknak a tésztácskájukat, mi szépen elvittük az orruk elől. De szaaar... Nem is. :D
Mennyi hülye ember van.

Csütörtök
"Hepi borzde tu ju!" Anyu újfent beindult a tegnapi nap alkalmából. :)
Bezony öregebb lettem egy évvel. 21 éves lettem én, meglepetés, hogy élek még, csecse-becse...
Kaptam 3 tortát!!! Nagyon jó kisgyerek lehettem. :D Plusz Zoz megdobott 3 dvd-vel, cyvytől kaptam egy the dog kutyulit (annyiiiira kis bamba, hogy meg kell zabálni-mátrmint a kutyát), anyutól egy igéretet, hogy elmegyünk rucinézőbe for me. Egy újabb igéret... Nagyszüleimtől pedig pénzt, hogy idézem "arra költsd szivecském, amire szükséged van". :) Kistáska néven futó barátosnőcim pedig küldetett a Béres Zóval meg a Nyalival egy extra adag kalap kakit nekem a rádió deejay-n. :D Szülinapom ráadásul szabadnapomra esett. Hihihi.
A nettel valahogy nem jutunk előrébb. Kimentek anyuék valamelyik nap a kirendeltségükre, valahova Budafokra, ahol aztán hülyét kaptak, amint megpillantották a nyitvatartást. szal' a Mikuláshoz könnyebb bejutni... Grrr! Szóval most már totál felvértezve megvárom, míg anyu lehiggad, aztán elmegyek vele egy, a Fibernetesek által elfogadható időpontban. (Hogy rohadnának meg az anyukájuk valagában!)

Hétfő:
Újfent rohanásban. Nincs időm pötyögni. Azért persze puszilok mindenkit. Barbinak pedig egy óriási köszönet, amiért gondját viseli a "bolhagyáraimnak"!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat