Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Élő adás

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Élő adás

Hú, ma nagyon beszólok. Sikerült estére felbaszarintani az agyam. Előállt az az ismerős szitu, amikor valaki kér egy szívességet tőlem (amit egyébként a baszogatásom nélkül is simán meg tudna oldani ha elkezdene gondolkozni, de azt meg ugye minek) én meg kerek perec megmondom neki hogy most nem fogok ezzel foglalkozni (mert éppen egy másik dolgon dühöngök). Erre a főhősünk felháborodva nekem jön, hogy nem kell ilyen bunkón beszélni. Miafasz? Ha nincs a nyelvem a seggükben, már nem is vagyok szimpi? Ezek után pláne nem fogok szívességeket tenni. Az ember a kezét nyújtja és tőből kitépnék.
Egyébként nem erről akartam írni, csak ez közbejött...
Voltunk tegnap a nagy fogyás döntőjén. Hát banyek... Az a "szervezés" amit a tv2 összehozott, szarabb a sulimtól megszokott szervezésnél. Ez viszont qrvanagy szó és tiszta szégyen a tv2-nek. 19-re kellett menni, de mivel élő közvetítésről beszélünk, csak 21-kor kezdtek. Ergo 2 óra idomítás. Kb 1 órán keresztül mentünk be a kb 150-200 fős studióba aszerint szétbontva, hogy kinek szurkolunk. Ennek ellenére mindenki szanaszét ült. Jah! És azt nem mondtam, hogy több jegyet adtak ki, mint amennyi hely volt. Nekünk csak a lépcsőre sikerült ülni, ahonnan is elzavartak, mondván hogy Gáspár Lacinak itt kell majd levonulnia. Ki nem szarja le? Akkor biztosítsanak helyet! Negyed órás könyörgések után sikerült egymás mögé (de a lépcső mellé) leülni. Jelzem qrvakényelmesen (még most is fáj a hátam), mert nem székekre kell gondolni, hanem padlószőnyeggel bevont betonlépcsőkre. Mindezek után jött a kertészgatyás mitugrász, akinek az volt a feladata, hogy kellően felspannoljon minket, hogy aztán ha kivillan a TAPS felirat, mi önmagunkból kikellve, állva és üvöltve, zászlót lengetve tapsoljunk. Aha, én pláne... Ha 20-szor nem kezdett neki, akkor egyszer sem. 1 óra után feladta és inkább az István szurkolótáborára állították a kamerákat. Nem sírtam nagyon. De ez még nem volt elég. Kitalálták, hogy néhány emberkének, meg a lépcső mellett ülőknek adnak konfettiágyút vagy mit. Itt már kezdtem "érdekesen" nézni ki a fejemből. A hab az volt a tortán, amikor egy studiós gyerek egyenesen a pofám elé állított egy mikrofont, aminek a célja a tapsvihar rögzítése volt. Ehelyett szerintem csak a bazdmegjaimat kapta el. És még mindig nem volt vége. Mint kiderült sikerült a két judo edző mellé leülnöm (jobban mondva az egyik alattam a másik mellettem ült), akiket be fognak ugye mutatni a kedves nézőknek. Itt már átértem abba az állapotomba, amikor beteges szétfolyós mosoly (inkább grimasz) ül ki a fejemre. Felvázolva a helyzetet: 2 órán keresztül tűrtem az ültetést és az idimítást, aminek a vége az lett, hogy alattam és jobbra 1-1 edző, balra lent egy mikrofon és baloldalt várható Gáspár László akinek még konfettit is lőni kell amikor elhalad mellettünk. Borzalom. Szerencsére az egyik szünetben helyet kellett cserélnem a mellettem űlő edzővel, így megszabadultam a mikrofontól meg lacika konfettijétől, viszont alám került Kiki (Edina lánya), akivel még egy röpke interjút is csinált Jakupcsek Gabi. Esélyem se volt megúszni a kamerát. Ccc...
Így vágtunk neki a felvételnek. Edike persze gyönyörűszép volt. És ledobott 40 kilót! :) És végre ehet! Közben Pasi megismerhette a kolléganőimet, mivel Koko volt a sofőr és öten együtt utazgattunk. Mondanom sem kell, hogy szarrá röhögtük az agyunkat oda-vissza.
"Csúszok haza bébibogyó! Este ütközünk!" :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat