Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-09-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-09-25

Átugrottunk tegnap este Zéhez és Barnához. Rendeltünk pizzát és megnéztük a Serenity-t. Már amikor Barna meglengette a szemem előtt a dvd tokját és láttam, hogy valami sci-fi, arra gondoltam, hogy kábé bambulásra lesz jó. Na erre végigkuksiztam és nem is volt olyan rossz. Csak pasi aludt be rajta. :P Na mondjuk őt elég rendesen lefárasztottam előtte, mert rámtörtek a szemtelen perceim. :D Külső szemlélőként tekintve magamra, be kell hogy valljam, hogy nehéz eset vagyok...
Na szóval, a film után meg go home a szemerkélő esőben. Beálltunk a buszmegállóba, hogy mi jár még így éjfél előtt nem sokkal, és arra jutottunk, hogy ááá nem várunk, elindulunk gyalog. Úgy a 10. méternél jártunk, amikor a 9-es elhúzott mellettünk. Féltávnál a 83-as is beért minket, de már csakazértsem szálltunk fel rá. :) Kell néha egy kis séta. Így éjjel. A gettóban. Ázott kutyaszarszag közepette. Node csak hazaértünk. Pancsi, fogmosás, hajmosás és X-akták. Alig fárasztottam ezzel pasit... És beájulás 11-ig.

Még ma meló, jó kis du-s műszak. Aztán szabadnap. Amire nem ártana összeraknom fejben a menetrendet. Valahogy úgy fog kinézni, hogy doki (ideje lenne bejelentkezni), órás (vacakol az órám, most vagy elemcsere vagy tisztítás, na de hova vigyem, ahol nem basszák el, elég értékes-legalábbis nekem), nagyszülők (hű basszus, viszont ők szőlőt akarnak adni, azzal meg nem dzsalhatok tovább...), nadrágvásárlás Barbival, mozi a csajokkal. És itthon minden szépen rohad tovább. Sosem lesz minden szép tiszta. :S Szélmalomharc.

És megint én nyertem meg a hónap végét odabent, jejeje... basszameg.


Lesz saját gépem. Mert eddig nem volt. Pasi nemsokára megveszi magának az új asztali gépet és akkor én megkapom azt, amit most használok. Fene a jó dolgomat. :) Tegnap már mondtam is neki, hogy le fogok erről mindent kapni, formázás és újratelepítés. Úgy bogyósra. Na erre úgy beizgult, hogy már ma délután le akarta takarítani. Nem kell. Elintézem. Na jó: én akarom megcsinálni, ha az enyém lesz. :) De még nem most. Ezt sem ártana beütemezni egy szabadnapra. Áhhh, halál felesleges tervezni.

Beérek az öltözőbe és belefutok a du-s szobalányba. Rámnéz és mosolyra húzódik a szája. A mosolyból pedig vigyor lesz tátott szájjal.
-"Na ki a kiráááály?! A Viráááág!"
Köszönöm-köszönöm. Asszed így nem hajtom ki belőled a szart? :P Nem, persze, hogy nem. :)
Ettől függetlenül megállás nélkül végigpörögtük a 8 órát.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat