Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2009-04-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2009-04-08

- Jót tesz neked ez a 6 óra.
- Igen, én is így vettem észre. :)
Állítólag jó formában vagyok. Jól is érzem magam. (Na jó, mindig van valami ami piszkálja a csőröm.) Szóval formában vagyok. És ez látszik rajtam. Fél siker. :)
Hogy mi volt mostanság?
2*12 óra, aztán tegnap este Zénél meg Barnánál meccs nézés szigorúan ásványvízzel a részemről. :) Nagyon komolyan veszem magam. Kérdés meddig... Na szóval aztán az elmúlt 2 napból kábé ennyi a lényeg. Ja meg még valami! Kolléganőmnek megtaláltam valamit, aztán odajött hozzám és lenyomott egy olyan tompán csattanós puszit a fejem tetejére, majdan hozzátette, hogy "Megtartalak." És ez jó volt. :) Törékeny lelkemnek (nem röhög) jól esett. Ennyit erről.
Ma. Ma kómás alvás, majd felkelés és Ergo Proxy befejezése. Nem tetszik a vége, nyaff. De meg kell néznem még egyszer, mert hiába koncentrálok, nem értek mindent. Tipikusan az a sorozat, amiben minden mondatnak értelme van. Ha elszalasztod, kimarad egy darab a puzzle-ből. Na aztán úgy néz ki, hogy a Harmadik Műszakot is kivégzem holnap. Ezen gyönyörök után felkerekedtem egy kis kószálásra a városban. Elmentem az otp-be, hogy szakítsunk. Enyhén debil srác próbálkozott még, hogy maradjak náluk, de rövidre zártam a vergődését. Csak a kisautós kártyámat sajnálom, hogy vissza kellett adnom. (Jól van, én ilyen hülye vagyok és kötődök dolgokhoz. Annak a kártyának köszönhetem, hogy kiszabadultam az örvényből.) Aztán elmentem patikába (útközben csak 5 kollégával találkoztam :D - merthogy mindent a Kálvinon intéztem), meg a "szépség palotába" (nevével ellentétben ez egy vegyesbolt), hogy vegyek innivalót meg rágcsálnivalót. Aztán elég hamar végeztem, még volt vagy háromnegyed órám a csajos randiig, így fogtam magam és kiültem a Nemzeti Múzeum lépcsőire. Hogy az milyen jó volt! Végre éreztem a napot. Napszemcsi, poló, keksz, üdítő, lazulás. Majdan Barbival való ütközés a Szabó Ervin előtt, onnan pedig teázás. Elmentünk egy új, szintén csimpazkodós helyre. Nagyon klasszul meg van csinálva. Van "sátor", meg nagyobb területek, meg kisebb félreeső helyek és a tea is finom. Arról nem is beszélve, hogy folyamatosan halkan duruzsol a zene, és olyan zene, amit mintha az én gépemről játszanának, egytől-egyig jó. Szal jó volt! Oda még mehetünk! :) Eldumálgattunk ott néhány órát. Megint hoztam a formám. Szkeptikusságommal és "nemtörődemvele" lazaságommal elértem, hogy a csajok mosolyogva csóválják a fejüket. És szállt a mottóm is! :DDD Ki is váltotta Barbi emlékek feletti örömét.

*Legközelebb gyere!
*Sajnálom, hogy nem volt lehetőséged elmondani, ami még kikívánkozott volna.
*Néha halld meg, amit a másik mond!
*Nem kell ellenőrizgetni/félteni, nagylány vagyok.
*Ne tűnj el, amikor "helyzet" van! (De miért nem szokom már meg??)
*Felhívhattál volna...
*De te meg hagyjál már na, majd megyek.
*Nekem ez így nem jó.
"Mindenki" választhat magának egyet. :P

És most élvezkedés!
http://www.youtube.com/watch?v=bpWfax3z1HA
http://www.youtube.com/watch?v=apo_XKVsPks
http://www.youtube.com/watch?v=PNKN7N_luMw
http://www.youtube.com/watch?v=czfPlOXsXYo



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat