Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Klimax...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Klimax...

Igen Dave, én mindent a kilmaxra fogok!

Apuméknál.Nekiálltunk az ebédkészítésnek. Apu kiadja az utasításokat. Csanád konzervet bont, én gombát aprítok, ő pedig paprikát darabol és közben nyomja az ökörségeket. Csanád ki akarja önteni a konzervből a levet, erre apu készségesen mutatja, hogyan kell. "A középső ujjadal lefogod a konzerv tetejét és így ki tudod önteni. Jegyezd meg, mert ez a leghosszabb ujjad, éppen ezért nagyon fontos a fiúknak!" És közben rámpillant. Látja a fejem. Röhög. Mellékesen megjegyzem, hogy Csanádot nem kell félteni. :P Oda is jön hozzám tegnap a galérián és bizalmasan odahajol hozzám: "Csókolóztatok már?" Mondom neki, hogy mivel már 9 hónapja megvagyunk, valószínüleg nem a puszinál tartunk. Na erre beindul az agya. "Húúú, és volt már nálatok?" Igen. "És te náluk?" Igen. Elkezd vigyorogni. "És aludtál már ott?" Igen. Szája a füléig ér, érzi a vér szagát. "És egy ágyban aludtatok?" Igen. Itt már fogta a fejét. Jobbanak látta abbahagyni. Nem semmi a gyerek. Mutatta is nekem a szerelmes leveleit. Futnak utána a csajok! Epekednek érte! Csini fiam, apád is megmondta, hogy nagy f*** leszel. Elhalmozott engem is mindenféle ajándékkal. Jó érzéke van. És jó stílusa. :D Kaptam pl láncot a gatyámra, Jägermeister-os fejkendőt, hívásjelzőt a telefonomra és fog nekem csinálni egy olyan halálfejes karkötőt, amilyen neki is van.
Mostohanővérem meg pénteken betöltötte a 27-et és olyan frappáns ajándékokat kapott hogy csak na. Pl egy 27 szál rózsából álló csokrot 27 színes lufival.

Ennyit a lazításról. Mátol robot. Csak a barom vevök kímélnének! Múltkor is. Pakolom ki a joghurtokat (van vagy 35-40 féle), erre odajön hozzám egy mogorva ürge: Csak ennyi normális tej van?-mutat a 6-7 rekesz tejre. (Csak ennyi normális ember van?) "A polcsor tulsó végén vannak még tejek, de azok UHT-k." Nézz rám. "Az nem kell.-és visszamegy fanyar képpel a tejekhez. Úgy egy fél óra múlva átmentem zsömlét pakolni. Tolom ki a 6-7 rekesz friss zsömlét és kibe ütközöm? Nyert! Fontoskodó kisbarátom zacskóba húzott kézzel nyomkodja a zsömiket nem túl elégedett fejet vágva. Épphogy odatolom a friss adagot, mire letámad. "Ez friss?" "Igen, épp most hozták." Majdhogynem félrelök a barma és máris elkezd beletúrni a cuccba. Ááá, csak nyugodtan, ráérek szobrozni. Megkértem, hogy hadd vegyem már le a legfölsö rekeszt, hogy be tudjam önteni a tárolóba. Nagy kegyesen elvette a mancsát. De közben nekiállt nyomni nekem, hogy hogy néz ki ez a zsömle, nézzem meg, tiszta korom az alja, hogy lehet ilyet eladni... Rápillantok. Kb ha 2 négyzetmm korom volt a zsömléken. Egyébként is gusztusosan néztek ki.
A másik meg! Odahív, hogy mennyibe kerül a szendvicspástétom, mert nincs kiírva. Elrohanok a pénztárhoz. Megyek vissza és mondom neki. Úgy 2 perc múlva látom, hogy egy másik polcsornál csak úgy lekap valamit a polcról (igazán meg sem nézte, hogy mi is az) és már hozza nekem. Nincs kint az ára, milyen dolog ez... blabla... Megint rohanás a pénztárhoz. Mire visszaérek már sehol a csaj. Anyád!
Ráadásul ma mivel délutános leszek, sokkal több baromarccal fogok találkozni.
Meg is mondta nekem az egyik munkatársam még az elsö napon, hogy nem ad nekem 2 hetet, és ugyanolyan idegbeteg leszek, mint itt mindenki. 2 hetet. Kinéz belölem ennyit? Egyébként az tény, hogy majdnem mindenki kivan ott idegileg. Már látom, hogy a végére élvezni fogom. Komolyan.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat