Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Format C: az életkedvem

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Format C: az életkedvem

Köszönöm-köszönöm!!! :D Szivem csordultig van az irántatok érzett szeretettel.
Gép? Halál reá! Miért? Nem tudjuk. De biztos könnyebb azt mondani az axelerosoknak, hogy formatálás, mint segíteni. Anyjukk retkes popsiját! Szóval most az egész mindenséget cd-kre kell imádkoznom. Nem lesz egyszerű meló. Filmek, cd-k, képek ááááááá. Ölök, vazzeeeeeeeeee!
Péntek? Hehe. Redvás banya megint izmoskodott. Tojok rá. Beseggeltem neki a "Sikeres tárgyalás alapjai" című rettenetet, amiből aztán kostolót adtam neki, meg anyámnak is. "Anyu! Van ellenvetésed az ellen, hogy vasárnap nem jönnék haza, hanem Pátyra vonulnék?" Nem volt olyanja nekije. Balaton? Nagyon hiányzott már. Teljesen széthajtottam magam. Bringára pattantam és nem volt megállás. Néha hazamentem enni, vagy régi kispajtásaimmal kosaraztam vagy fociztam. Egyiköjüktől még azt is megtudtam, hogy vasárnap este Tiesto lesz Siófokon. Sebaj. Jót buliztam én anélkül is. :P

Andrásnak és Szabinak meg..... húúúúú! Ne már!!! :)))))

Engem örökké kizavarnak innnééééét! De visszagyüvök. Mert megérdemlem. És mert megtehetem. És mert vér helyett Terminátor oil folyik ereimben. Tényleg jót tett ez a hétvége. Felüdültem. :D Újra önnönmagam vagyok.
Annyi mindent akartam mesélni, de most valahogy nem áll rá a kezem. Pl.: hogy péntek reggel mellémhánytak a vonaton, meeeg hogy foltos vagyok itt-ott (jaja, kemény a bicikli nyerge), meeeg hogy olyan izomlázam van a sok sportolástól...
Tanulnom kéne. Hétfőn kezdek. Nektek még nem is meséltem a biztosításról. Gáz. Gyúrtam rá, erre 2-es. Ez azt jelenti, hogy nuku megajánlott jegy, helyette szóbeli. El fogok vérezni. Szóbelin nem lehet mellédumálni. Pluszba bevállaltam mellé még egy számvitelt is. Barbi ilyenkor szokott rám úgy mosolyogni, mint egy gyp-sre és megjegyezni:" Jól van, ügyes vagy."



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat