Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Elektronika napja!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Elektronika napja!

Jelentem, itt volnék!
Gép beteg. BIOS-t kioperáltuk, majd visszahelyeztük. Szerintem ettől nem gyógyul meg. Na mindegy.
Akkor belekezdenék.
Tegnap szokás szerint cyvyt fárasztottam. Vett nekem francia krémest! :D Meg holnap is lefárasztom, ha nem jön közbe semmi.
Ma újfent kiélvezhettem, milyen egy szombat reggel anyámmal. Valamikor fél 9-kor arra ébredek, hogy beindítja a mosógépet. Nem is igazán a mosógép ébresztett fel, hanem hogy csavargatja és püföli a gombjait és morog. Gondoltam, hagyom még egy kicsit, hadd túráztassa magát és bebújtam a paplan alá. 5 percig bírta. "Nem megy ez a szar!" Kinézek a paplan alól. Konstatálom, hogy csöppet pipa. Oké, akkor megnézem. Kimászok. Égett azon minden gomb, volt ami villogott, volt ami nem reagált semmire, stb... Na mondom, anyám lefagyasztotta a vadiúj mosógépet? Előhalászom a könyvecskéjét. Átböngészem. Anyu visszabújt az ágyba egy újsággal. Zoz meg kijött mellém okoskodni. "Ez milyen gomb?" És már nyomkodná is. "Ne nyúlj hozzá!" Legszívesebben rácsaptam volna az orrára az ajtót. Hamar feladta ő is. Nézem-nézem, kipróbálok ezt-azt és láss csodát, beindul a gép és szépen elkezdi beszívni a vizet. Óóóó, drágáim! Bemegyek anyámhoz. Hallja a gépet és kérdőn néz rám. Ő, aki megpróbált beégetni a mosógép beüzemelésénél, hogy figyeljek csak oda, mit mond a manus, mert nekem is meg kell ám tudnom csinálni. Nekem is, vagy csak nekem? Megpróbáltam úgy elmagyarázni, hogy ő is megértse, hogy nem kéne szarrá püfölni a gombokat. Elhallgat. 1-0 ide. Ezek után már nem volt kedvem visszafeküdni, úgyhogy felkaptam a reggeli motyót és bevonultam a fürdőszobába. Útközben Zozba ütköztem, aki telefonon tartott távelőadást a gép-szétszerelés mikéntjéről és beleéléssel ecsetelte, hogyan kell bánni a bios-szal. Közben repkedtek a hangzatos rövidítések meg kódok és tök büszke voltam magamra, hogy én mindezt tapasztalhattam az elmúlt napokban. Fasza! :P
Aztán a szokásos bevásárlás, takarítás, kerttúrás... Ja! És le kellett másznom a vízaknába elzárni a kerticsapot. Valahogy a többiek nem igazán vevők rá. Hát mit mondjak? Termetes meztelencsigáink vannak. De akkor ne ugatnának le föntről, hogy mit hogyan csináljak! Mindegy. Megint hozzám repült a pontos labda. Csak kár, hogy sokszor fejbetalál. Közben elérkezett a délután is. Magával hozva az ebédet meg a mosogatást. Aztán gép-operálás. És most itt tartok. Megy meg minden. Letöltök minden szükségeset, pötyörészek, aztán meglátjuk mit hoz a holnap.
Kajás vagyok, meg vár a kád. Puszkány!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat