Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Hipp-hopp, jön Cheeta

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Hipp-hopp, jön Cheeta

Kis kötözködő hülye pöcs! (Nem bamabpajti, nem rád gondolok.) Olyan sötét lehetsz lelkem, mint az éjszaka. Lenne egy kérdésem, amire tuti nem tudsz válaszolni. "Miért is?" Nálam nem találsz nyitott ajtókra. (Nem így kell udvarolni.) De azért nem haragszom. Csak némi szánalmat érzek. Sebaj, majd megvígasztallak. Hehe!


Melóciraptor...
Minden szánsájn meg nedves. Mármint nedves az út, szánsájn a kedvem. Holnap apuzom meg kisöcsizem. Sőt még holnapután is. :D Ma is felhívott és vagy 5-ször dobott meg 20 másodperces lényegretörő trécselésünkben puszikkal. :D Aztán jövő héttől meg délutános vagyok az izzadóban. Izgis lesz este 10-kor hazatámolyogni.
Barbi rám bízta foltit. Olyan megható! Ez a bizalom. Megpróbálok tudásom szerint eleget tenni a nemes küldetésnek.

Zsófi barátosnöm olyat bókolt, hogy majdnem elpityeredtem: "te már nyelvzseni vagy". Hüpp-hüpp. Ne már! DEEEEE! ;P

A macskám kezd kiakasztani. Máris kiütközik a jelleme. Mindig meg szoktuk várni névadás elött, hogy milyen is lesz A PET természete. (Lásd pl: Trini alias töltött zokni avagy liget qrvája) A kicsike most ott tart, hogy a következö lehetöségei vannak: Torpedó, Cheeta, Eddy, Pöcök, Töpörödött törpördög...

Lekvárom felhívott. És szivatott. Elöadta a hattyú halálát és probált büntudatot ébreszteni bennem, amiért ennyi melót vállaltam. Hja, de azért menjünk el összel Londonba. Ilyenkor nem xar hogy melózom? Persze a végén megint jöttek a bocsánatkérések. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat