Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Mona Lisa mosolya

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Mona Lisa mosolya

Van új kekdvencem... Bejön banyek 8-ra, amikor én már egy órája űzöm az ipart. Lenyitózik (amit délután letagad), aztán délben nekiáll kiadni a minibárt, amíg én a saját melómat csinálom (majd félbehagyja és elvonul, mondván majd én befejezem), és végül 3-kor amikor kivételesen túlóra nélkül időben leszámolok és megkérdezik tőlem, hogy hol a záró és én elmesélem, hogy szerintem ezt a kérdést nem nekem kéne feltenni, akkor kapom az infót, hogy a kisasszony éppen az imént indult az öltözőbe, hogy aztán hazamenjen. 1 órával korábban. Ez mi a faszt gondol??? Jah! ÉS miután Marcsi átvette tőlem a melót és leindultam én is az öltözőbe, akkor libbent ki és még megkérdezte tőlem vígan mosolyogva, hogy: "Mész haza?" Nem, bazdmeg, még elmosogatok a konyhán meg megcsinálom a hangosítást a különtermekben. ???
Ettől függetlenül ma egy kicsit jobb volt az alaphangulat a szokásosnál. Lementünk kajálni a falkával. Voltunk vagy 5-en és rajtam kívűl mindenki vadast kért. Én almás sajtsalátáztam, mert valahogy elöbb néztem a hússzeletet cipőtalpnak, mint kajának. Node ez mindegy is. A leves után hozzáláttak a többiek a vadashoz, én meg némi mozdulatlanság után megkérdeztem tőlük, hogy "Érzitek, ahogy remeg az asztal? Földrengés? ... - néznek rám - ... "Jah, hogy csak a húsotokat vágjátok!" Bájos vigyor és harapás a saliba. Kis idő múlva Zita a kajám felé bökve megkérdezi "És az jobb?" Erre én némi gondolkodással teli szünet után azt mondom "Nem tudom. De ezt legalább nem kell vágni." Ezek után már nem akartam beszólni, amikor kaja után előkerültek a fogpiszkálók. Pedig magamban nagyokat röhögtem már. Helyettük inkább a HR-esünket fárasztottam. Felvittem hozzá az egyik kitöltendő papíromat és miközben írkált én beszéltem. Megkérdeztem tőle, hogy milyen papírt szerezzek még, mire magyarázott valamit, amiből végülis az jött le, hogy túl sok fontosságot tulajdonítok ezeknek a dolgoknak. Nemes egyszerűséggel tájékoztattam, hogy én már csak ilyen precíz vagyok. Nem érezte az iróniát. Visszakérdezett, hogy "Nálatok otthon minden derékszögben áll?" "Ja persze. A mosatlan is." Itt egy pillanatra megállt a keze a papír kitöltésében. Némi rázkódás, majd "ez jó volt". Nekem is. :P
A nap vége felé Guszti odasiet mellém fontoskodva és bizalmaskodóan megjegyzi, hogy szeretne valamit kérdezni. Hajrá. "Mit jelent ez a folyamatos mosoly az arcodon? Ez a Mona Lisa mosoly. De most komolyan?" Ehhe... Semmit. Én már csak ilyen vagyok. ;)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat