Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2011-05-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2011-05-09

Lenne mit mesélnem, csak olyan lusti vagyok. Nyúúúúújtózkodok egyet...
Úgy néz ki, megvan az új helyem. Hétfőn megyek szerződni. Nem hiába vergődtünk olyan sokat. Remélem beválik hosszú távra. Mindenesetre már most jobb feltételekkel indulok neki, mint amiket a szállodában 4 év alatt elértem. Ha minden igaz, annyit keresek majd nettóban, mint amennyit a szállodában kerestem bruttóban. És ez nem azt jelenti, hogy túlfizetett leszek, hanem, hogy alulfizetett voltam. És végre nem az lesz, hogy nem tudom előre a beosztásom és hogy bent szopok hétvégenként meg az ünnepeken. Éljenek a németek, a franciák meg le vannak szarva! A családnak még nem mondtam semmit sem. Valahogy még nem merek erre 100%-osan támaszkodni. Velemszületett bizalmatlanság. Nem egy rossz dolog egyébként.
Na aztán ami még említésre érdemes, hogy -6 kilónál tartok. Megint eljutottam oda, hogy új nadrágokat kellett vennem, mert a régieket már csak övvel tudom hordani. Közben szépen barnulok is (asszimilálódom). Valószínűleg a külső szemlélők számára is máshogy festhetek, mert ma két boltban is három fiú jött oda hozzám, hogy miben segíthetnek. (Pöpis, légy büszke a királynőre! XD)
Tegnap összehoztunk egy onlájn spontán bulit. Kurvajó volt! Néztek rám az "öregek", hogy én meg honnan szedek ilyen zenéket, amikor még csak kósza gondolat sem voltam, amikor ők ezekre buliztak. Höhh? "Jaj, csip-csip!" Erre Koko rögtön kiadta, hogy augusztusban jön haza Dubai-ból, akkorra szervezzünk neki bulit. Elfelejtette, hogy nekem ő már nem dirigál. ;)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat