Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
1 körlevél (kicsit másképp)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
1 körlevél (kicsit másképp)

Na wazze, lebetegedtem! Egyik pillanatról a másikra. A fejem helyén egy takonytanker van. Nagyüzemben fogyasztom a papírzsepit, aminek meg is lett az eredménye. Már sebesedik az orrom. Ettől függetlenül remekül elszórakoztattam az évfolyamtársaimat így az első nap. Mekkora egy trágya nap volt ez. Csupa köcsögfejű új tanárom lesz. Jól le is fárasztottak. A végén már sebesre harapdáltam a szám, hogy ébren maradjak.
Osztán tegnap levágattam a hajamból 20 centit és most nagyon tetszem magamnak. Így is a vállamig ér. Végre nem kell mások szájából kihalásznom... meg a sajátomból. Hja!!!! És végre enyém a JAY-Z, LINKIN PARK: COLLISION COURSE!!!! Fasza! Király! Stb...
Asszem ma kiégtem, úgyhogy inkább felteszek valamit a gyűjteményemből.

Fatima el Abdullah Omar Dzsihad Kalifa Hamasz Dzsamburi 14 éves szőke tősgyökeres stockholmi kislány többszörös áttételes anorákban szenved. Apukája, Björn Allah bin Vejnemöjnen egyezséget kötött a Világkereskedelmi Kamarával, hogy ha valaki elolvassa ezt az e-mailt és nem törli ki, hanem kinyomtatja és zöld szövegkiemelo filccel megjelöli a szövegben szereplő összes olyan határozatlan nevelot, amely jambikus pentameterben íródott és főnévi igenév előtt áll, és ezen kinyomtatott példány felmutatása mellett az ácsi ABC-ben három darab vajaszsemlét vásárol, akkor az egyik zsemle árát a Világkereskedelmi Kamara arra fogja fordítani, hogy minden - tavaszi napéjegyenloségtöl számított elso holdtölte után született - vörösharántcsíkos kiscica fényképét elküldi Fatimának, ezzel járulva hozzá hogy a kislány megnyerhesse az iskolai papírgyűjtőversenyt.

HA VAN SZÍVED, NEM TÖRLÖD KI EZT AZ E-MAILT, HANEM

TOVÁBBKÜLDÖD LEGALÁBB HARMINCNÉGY BARÁTODNAK!!!

II. János Pál pápa tovább küldte, ezért nem kellett elutaznia Mongóliába.

Kovács István öntőmunkás továbbküldte, másnap nyert a céllövöldén egy piros alapon fehér pöttyös vattamacit.

Szaddám Huszein nem küldte tovább, hát lerohanták Irakot.

Kovács Hajnalka erotikus vállalkozó sem küldte tovább, másnap AIDS-et, Hepatitis C-t, szifiliszt kapott egyszerre, az öngyújtójával véletlenül leégette a haját, elesett és eltört huszonhárom csontja, levágta a lábát a villamos, fél szemét kicsapta a saját melltartópántja, az egyik mellébol pedig kiesett a szilikon.

Vigyázz!! Tehát küldd tovább, mert nemsokára késő lesz!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat