Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2007-09-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2007-09-05

Ohh, banyek... Mekkora zenét találtam a gépen! Annyi mindent szedek össze, hogy nem győzöm hallgatni őket. :)
"Touch me little higher!"

Tegnap átestem a változás (egyelőre) utolsó lépésén. Hajzatom lila és vörös között valahol félúton. De inkább lila. Ma ezzel foglalkozott a nép odabent; vajon milyen színű Virág haja. De abban mindannyian egyetértünk, hogy qrvajó lett. Ehhe... Füleim lassan, de gyógyulnak. Habár még mindig nehezen alszom rajtuk, de már nem véreznek és nem fájnak. :D Anyám sem ismerne rám. (Ami valljuk be, nem is lenne baj.)
Tegnapelött Gyurciztam. Nemrég jött haza Írországból. Szerinte én ott a "képességeimmel" simán a többszörösét megkeresném az itthoni fizumnak. Szépen hangzott ahogy lefestette. Csak egy a bökkenő. Hogy én rohadtul otthoncentrikus vagyok és beledöglenék, ha ki kéne mennem egyedül. Persze Cyvyke kijöhetne velem, de most pályázott egy állandó állást a Nokiánál. Szerintem meglesz neki. ;) Akkor meg pláne nem megyek sehova. Mindenesetre Gyurci jól érezte magát odakint. Elmentünk neki repcsimodellt venni, mert ez az új dilije. Azzal jött fel Pestre, hogy kalauzoljam már el őt a modellboltba a cím alapján. Na, gondoltam magamban, hogy én, mint budapesti útmutató... bizarr. Aztán, amint kimondta, hogy a Csengery utcába kéne eljuttatnom, rögtön keserű vigyorra görbült a szám. Ott töltöttem el néhány hónapja a gyönyörök 7 óráját, amikor bedurrant a derekam és egyik orvos sem tudott velem mit kezdeni. Na szal megvettük a cumót, aztán átmetróztunk a város alatt. Közben folyamatosan Rihanna Umbrelláját dúdolta, mígnem kitalálta, hogy hallgassuk már meg. Előkapta a psp-jét és benyomta. Na csak ez kellett. Rögtön rákezdtünk a metrón. "Ela-ela-ela-eh-eh-eh..." :D Neeeeem volt gáz. :D Majd miután kirontottunk a végállomáson és nekivágtunk a kiba hosszú mozgólépcsőnek, lekaptam egy matricát a lépcső oldaláról és megpróbáltam Gyurcira hagyományozni, akinek jobb ötlete támadt. Nyomjuk rá az elöttünk álló nő seggére. Széép nagy és kerek Fanta matrica... Végül addig tököltünk, míg felértünk. Odafent persze ellenőrök. Na ki, ha nem Dzsordzsó elkezdte hangosan cikizni az egyiket. Persze a kopasz, kétajtós-szekrény külsejűt találta meg. Mondtam neki, hogy ez még nem volt elég hangos, mert nem hallotta meg. Nanáhogy hangosabbra kapcsolt. "Mutass is rá, amelyikre gondolsz!" És ekkor vadul elkezdett kinyújtott karral a dömper felé hadonászni. :D Csoda, hogy a krapek nem vette észre. Körülöttünk mindenki kikerült minket. Titta idióta. :D

Tompi (töltött galamb) bazd meg. Akkora gyökér vagy anyám! :) Ma már olyan szinten beszélt hülyeségeket... És észre sem veszi, hogy mennyire lejáratja magát. Már csak nevetek rajta. Teljesen kiismertem. Ennyi volt.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat