Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2006-01-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2006-01-05

A fenébe! Miért lettem én ilyen zenebuzi??? "Vissza-vissza-vissza!!!"
Egyébként jól vagyok. Van egy fa... fantasztikus (látod Gyurci, megy ez ha nagyon koncentrálok) meghajtóm. Nagyon pöpec. Még Zoz elismerését is kivívtam vele. Immáron nem úgy néz rám, mint egy hülye közgázosra, akit el kell tiltani a géptől, hanem mint egy hülye közgázosra, aki veszélyezteti informatikus pozicióját a háznál. De szomorúúú... :D Evvan.
Tanulni kéne egy kicsit már tééényleg. Ráér... Különben is, már elmosogattam, csináltam rakott kruplit, elraktam a tiszta ruhákat a szárítóról, megágyaztam... stb... (nem tudom, ez a stb mit takar) Aktívan győzködöm magam, önnön nagyszerűségemről.
Holnap cyvyzem. Még ki kell találni valami jó kis programot... Megoldjuk.
Éhes vagyok! Messze a hűtő. Közel a meghajtó. Nem jó felállás ez így.

Kaja letudva. Közben megírtam 1 cd-t meg 2 dvd-t. Kifogytam a nyersanyagból. Holnap betankolok. ;)

Éppen leülnék tanulni, amikor is anyukám mellémlibben és az udvariasság kedvéért megkérdi, hogy elmennék-e vele az Auchanba. A válaszom mi más is lehetett volna, mint igen. Nála az ilyen kérdések csak azért vannak, hogy elhagyják az óhajai a száját, de mégse kelljen neki utasítgatni. Elindultunk. Odaértünk. 2 és fél óra alatt sikerült egyik végéből a másikba eljutnunk. Persze ott hagytunk egy valag pénzt, aztán meg botorkálhattunk a kivilágítatlan, járda nélküli műúton, mert anyám szerint "vonattal kényelmesebb hazamenni, mint busszal". Persze azt nem vette számításba, hogy a buszhoz járda visz, ki van világítva az út, közel a megálló és közel is tesz le a házunkhoz, míg a vonathoz a fent említett út vezet, aztán a megállótól vonszoljuk 20 percen keresztül a cumót a házunkig. Nem voltam pipa. Alig...
Persze semmi tanulás nem volt ma sem. Elkezdtem számolgatni a napokat, meg a tananyagot és kezdek kiborulni.
F@szom kivaaaaan!!!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat