Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-07-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-07-21

Kinyitom a szemem. Félhomály. De még csak most feküdtünk le. Hogy lehet máris ilyen világos? Neee... Kapálozók a polc felé a telefon után. Csoda, hogy nem tenyerelek pasi veséjébe. Bekapcs. Világít a szememebe, hogy majd megvakulok. Még 1 óra. Kegyetlen. Visszahanyatlok. Egy kis forgolódás, újabb szemnyitás. Elaludtam, mindjárt csipog. És lám... Lehet kelni. Pedig direkt hamarabb lefeküdtem az este, mert már tegnap reggel is morogtam. Na a kötelező körök után nekivágtam a dzsungelnek. És persze, hogy rohanhattam a busz után. Az ilyen reggelek... Tipikus hétfő reggel. Odabent aztán nem volt semmi komolyabb gond. Oké, mondjuk Gyuri ma feljött balhézni a HK-ra. Mártival voltam fent (mi ketten vagyunk a kedvencei) és még így is nekiállt balhézni. Márti nyugtatgatta, én csak néztem rá minden neki szánt mosolyom nélkül. Ki is szúrta.
- Szerinted, Te jól végzed a munkád?
- Szerintem igen.
- És akkor a szobalány, aki nem jelenti le 2 napig hogy leszakadt az ajtó, ő mit gondol?
- Én azt hiszem, hogy majdnem mindeki itt úgy gondolja magáról, hogy jól végzi a munkáját. Az egy másik kérdés, hogy ez így van-e valójában.
- Na akkor mindjárt megnézzük, hogy Te tényleg jól végzed-e a munkád.
- Nyugodtan. (Kóstolgatott basszus.)
Olyan összefüggéstelenül vagdalkozott. Valami gebasz lehet otthon. De ne hozza be nekünk! Jött is késöbb Ildi az usziból, hogy szóltam-e Gyurinak a szauna ajtó miatt. Mondtam Ildinek, hogy nem akarja ő azt, hogy én ma szóljak. Várjunk vele 1 napot. Hú, Ildit nagyon rühelli. Nem kellett sokat győzködni Ildit sem, elég volt annyit mondani még, hogy ma 3-szor mogorvább, mint szokott lenni.
De ezt leszámítva minden okés volt. Jött ma hozzánk egy új gyakornok lány. Erős egyéniségnek tűnik. Nagyon határozott a csaj. Kérdés meddig. ;) Tört már itt le néhány agar. Egyébként aranyos.
No aztán ma is leléceltem hamarabb. Holnap úgy is bent szopok legalább fél 4 - 4-ig. Koko mellett. Ráadásul csak ketten leszünk délelött. Biztos nagyon jó lesz.
Jajj, hát nem is meséltem, hogy összehaverkodtam egy néger manussal. Nagyon nyomult. De mókás volt. Épp mentem, hogy átvegyek egy szobát, ő meg a szomszédból jött ki. Köszönök, visszaköszön, de látom, hogy mondani akar valamit. Megkérdezi, hogy van a mosatás rendje. Elmesélem neki, hogy mit mikor, erre elkezd szabadkozni, hogy de neki csak a vasalás miatt fontos. Na erre közlöm vele, hogy ha gondolja ezt elintézheti ő maga is. Ha szeretné, szerzek neki vasalót meg állványt. Boldog lett, mint a kutya ha kaját lát. Szal csaholt. :D Ó, igen, az nagyon jó lenne, de hogy hívnak engem. Mondom neki, hogy Virág. Erre próbálta utánozni, de valahogy az "r"-rel meg az "á"-val gondjai voltak. Úgy hetedjére ki tudta mondani. Mondtam neki, hogy hívhat flowernek is, a kettő ugyanaz. De ő virágozott. Na akkor hogy melyik részlegen vagyok? Mondom housekeeping. Meddig dolgozom ma? 3. Nézi az óráját. Hát, ő neki sajnos el kell mennie és csak fél 4-re ér vissza. De azért hálásan köszöni.
Vendégtipológia: a négerek mindig nagyon kedvesek, az izraeliek és a franciák viszont rafkós dögök, akikkel óvatosan kell bánni. No meg az írek. Hű bazz, azoktól az ég óvjon. A japcsik kedvesek mint állat és úgy mosolyognak, a koreaiak viszont észre sem vesznek. Az olaszok szót sem érdemelnek, akkora tirpákok, viszont a németek nagyon udvariasak.

Buzi álommanó. Itt köröz. Majd jól seggberúgom.

Jejzus, de szar nap lesz holnap... És az gyémánt a szarkupac tetején, hogy a holnapután is extra überkirályfaszajó lesz.

Na hallgassunk egy kis Observer-t!

Puska: http://www.djobserver.com/en/

/Media, és tessék választani a listából. (Ajánlat: "Sunrise reloaded" vagy "More than anything" vagy "Tauchstation")

Vagy hallgassatok Copy Con-t! Lapulok/Így jó minden/Rázd meg baby

Vagy minden idők legjobb Limp Bizkit számát: Bolier! ÚÚúúgy odab....! Még mindig. Ááááááááááá!!!!
- egyhelyben tombolósdi -



Kezd már fájni az a (zöldes) pukli, amit tegnap este fedeztem fel pici és kecses bokámon. De hogy hol szereztem... Minden szart összeszedek úton útfélen, aztán még rácsodálkozok, hogy milyen szép színes vagyok. :) Eszembejutott a kiskori videóm, amelyiken a bányásztörpe csákányommal grasszáltam otthon és minden létező ajtófélfával dörzsiztem egyet. :DDD
Pasi nem röhög! Igyekszik! Na.
Csak ábrándoztam. Menet közben. "Kisvirááááág, gyereee!" Szólt Gaba, a zőziszemű, miközben rá akart filctollazni a szívárványos rajzomra. Zoz pedig néhány hetesen bömbölt a háttérben. Adta az ütemet. Anyám meg kávét főzött. Fater meg a hintaszékből osztotta az észt nagybátyámnak (miközben összemorzsászta a szőnyeget a pogácsával).
Szal fáj egy picit a bokám. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat