Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
...

Hétfő:
Teljesen kiestem a ritmusból... Először is szeretnék minden érettségizőnek kéz- és lábtörést kívánni. Közülük is elsőnek Mókuslekváramnak, aki beleásta magát Kaffka Margit és a női egyenjogúság témába. Érdekes témaválasztás. Hümmm. Azt mondta, jól sikerült. Hát igen, a tapasztalat sokat lendít. ;) Másodikként itt van Barykám, a kedvenc uncsitesó, akit teljesen kicseréltek amióta tudvalevő, hogy nővéri szerepekre pályázik és nemsokára meg is nyeri. :) Aztán megemlíteném még Zsófit is, akit irígyelek kitartása miatt. Tuti összejön nektek, kivágjátok a rezet. Mert olyanok vagytok! :P

Na, térjünk rám. Alig habzik a pofázmányom. Net nyet. "Nem. Nem szabad. Nem harap a kiskutyus! Mondom fúúúúúj!!!" Majd lesz. Idegropim. Ma írtam biztosítás zh-t. Hehe. Elcsesztem. Elcsesztük. Kollektívan. Csapatmunka. Mindenki kivette a részét a nem-tanulásból. Olyanokat fog ez röhögni a javítás közben... Legalábbis nagyon reméljük, hogy nem fog sírvafakadni. Fantáziánk az van! Így mellédumálni a kérdésnek. Hejj. Szerdára lesz eredmény.
Holnap meg jön a következő. Csak péntekig húzzam ki. Csak 4 nap. 4 kegyetlen nap. Aztán megyek önkínzásra a nagyszülőkhöz. Hosszú hétvégés, Balatonos, öngyilkolászós, erkölcsi táboros. Már úgy várom. Olyan izgis lesz. De legalább néha valami újjat mondanának. Ahogy ismerem magam a jelenlegi idegállapotomban, vagy kiborulok majd és bőgök néhány órát, vagy valakit nagyon csúnyán elküldök valami nagyon gonosz és meleg helyre, ahol sok az ismerős. Arról nem is beszélve, hogy már hetek óta 3 helyen tartanak rám ígényt az ismerősök, nem is beszélve arról a 2 haverról, akikkel már hetek óta húzom-halasztom az összeröffenést. Most lenyugatom a nagyszülőket és felhúzom magam. Egyúttal megsértem azt a másik 4 igénylőt, akikkel őszintén szólva sokkal szívesebben tölteném a hétvégémet. Hú, ez most úgy hangzott, mintha egy hálátlan unoka lennék. Nem igaz! De most nem kezdek magyarázkodásba.

De legalább már látok valami fényt derengeni az alagút végén. Még ha csak egy ócska villanykörte, akkor is a remény sugara.

Közben lehet, hogy megbántottam Barbit. Én nem akartam. Megint hülye voltam és elöbb járt a pofám, mint az agyam. Pedig pont arról beszélgettünk Melindával, hogy örökbefogadjuk Barbit, mint főiskolai anyukánkat. Mivelhogy őrá lehet támaszkodni. Aztán megkérem a kezét és összeházasodunk. :P Na jó, Trancsival. Úgyhogy Vidor tele fogja sírni a kispárnáját.

Ma olyan jót üvöltöztem Zozzal, hogy csak na. Zengett a ház. Ritkán csinálok ilyet, de jól esett. Megnyugodtam tőle. Közben végre kigyógyultam a köhécselésből, viszont átestem a náthába. Az éjszakákat leszámítva semmi különös probléma. Miért ilyen vacak az idő? Szeretnék már papucsban és rövidnadrágban rohangálni... Úgy néz ki, hogy nem lesz egy darabig net, mert a hiba a mi készülénkükben van. (Ezért is balhéztunk ma reggel egy olyan jót.) Még jó, hogy nem szombat hajanalban szállt el az egész, különben szívhatnám a fogam az órarendem miatt. Mázli. Adott még egy órát a drága.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat