Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-08-07

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-08-07

"Ooh baby, don't you understand?"
Ohh, Lenny... :D

-Háj béjbí!
-Háj, háj.
-Ma gurítunk, gurítunk...
Elemzés. Mit? Hopsz. Beugrik a 7-es szám. Hanyadika van? 7! Hehhe, elfelejtettem...
-Ja, ja.

Na szal voltunk megint bowling-ozni. Így harmadjára elértem a mester szintet. Aláztam. Nem picit és nem gyengéden. De hát ezen nem lepődünk meg, mert én alázós vagyok... Állítólag. :P
Viszont holnap kiba szarul leszek. Picit bedurrant a vállam. Na de uralom a testem. Mert erőszakos vagyok. Mindamellett hogy alázós. SWOT önanalízisem Strength lépésénél járunk, jelezném. :D
Ezúttal a Novotel Congress-be mentünk. Lassan az lesz a második szállodai munkahelyem, úgy kiismerem magam arrafelé. Egyébként a pálya bazijó. UV-val megvilágított, retrós diszkózenét játszó, a falra videoklipeket kivetítő és régi verdák karosszériájának az elejei vannak kitéve a pálya különböző részein. Nanáhogy elővettem a fényképezőgépet, csak az meg "kapd be"-t intett nekem, merthogy az aksi picit lemerült. Ettől függetlenül csináltam néhány képet meg egy videót. :)

Gyurcimurcinak ma vagyon a szülinapja. Természetesen megkapta a virtuális inzultusaim egy részét. Kezd beilleszkedni. Jól fogja magát érezni. :)

Tyű de szarul leszek holnap. Heheheee...


2008.08.08.

Na azért nem olyan vészes. Izomláz nincs, csak a vállamat érzem. De nem gáz. Ebcsont beforr.
Ma viszont nem volt odabent kegyelem. Raktár + Dóri (aki immáron inkább a segítségemre van) + egy valag szoba + Kokesz felügyelete. De persze ebből is jól jövök ki. Szarházi mázlista vagyok. Ennyi. Koko viszont ritka szarul néz ki. Néztem ma az ebédnél és valahogy olyan... Sovány, sápadt, beesett arcú. Össze kéne kapnia magát, mert már közel van a végkimerüléshez. Egyre többször megy haza hamarabb, mert vacakul érzi magát. Ma is. Ergo elmaradt a közös szobaátvételünk. Én meg hajtom szegény Dórit. Ma nem volt megállás. El is engedtem 3-kor, én meg rátoltam még egy kis pluszt. Na aztán amikor már láttam az alagút végét, előhalásztam a telefont és lám édesapámnak hiányoztam. Fel is hívtam rögtön. Jött a szokásos szigorú "Igen tessék, itt Pásztor Imre!" "Itt pedig a legkedvencebb leányod." "Buksicica!!!" Egggen. A téma: hol vagyok elveszve, meg oké tudom, hogy meló van meg vásárlás ma este? Egggen.
Jujj mindjárt startolnom kell és még listám sincs. Ájjájájééé!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat