Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Ez nem cikiiiiiiiiiii?

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Ez nem cikiiiiiiiiiii?

Mától fogva megint bejárhatok a suliba. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ meg PFÚÚÚÚJ meg GRRRRRRRRRRR. És az órarendem?! Az viszi a pálmát. Majd ha véglegessé válik, felnyomom a naplómba, hadd sajnáljatok egy kicsit. Hja! És ma megtudtam, hogy 2 hónapom van arra, hogy benyaljam magam egy szállodába a jövő évben esedékes, 4 hónapos gyakorlatom miatt. Ej, ráérünk arra még!
Haha! Ma elmentem a Westendbe, hogy megvegyek valamit azokból cuccokból, amiket még pénteken néztem ki. Miután az egyiket felpróbáltam, és láttam, hogy mennyire rosszul áll, kimenekültem a Westendből.
Ez............... nem................... az.................. én............. NAPOM!!!!!!
Mivel semmi említésre méltó nem történt ma velem, csábít a gondolat, hogy kikészítem magam és írok egy akkora szarságot, amit másoknál szoktam olvasni.
A suliban ma is halálra untam magam. Volt matek, meg töri, meg számtech, meg tesi, meg angol. Matekból TZ-t írtunk, ami sajna nem sikerült valami jól, mert az egyik feladatot elrontottam. Tesin kosaraztunk és megvertük a fiúkat 32:18-ra. A tancsibácsi még meg is dícsért minket. Számtech-en megint interneteztünk. Aztán hazajöttem. Itthon megebédeltem, azután nekiálltam megírni a leckét. Annyi, de annyi volt! Nagyon elfáradtam tőle. Késöbb elkezdett fájni a torkom. De rögtön felvídultam, amikor elkezdődött a kedvenc sorozatom. Bűbájos Boszorkák!!! Annyira jó! Úgy ímádom! Főleg Pipert. Ő tök ari! Azóta meg nagyon uncsizom. Úgyhogy várom helyes, 12 éves srácok leveleit! Pussy
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én mindjárt tökön döföm magam. Már tele van! EMBEREK, hogy vagytok képesek ERRE?!?! Szégyen! És azok a képek.... Anyám, borogass!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat