Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Helló Tourist!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Helló Tourist!

Új melólehetőség van kilátásban. Anyu begerjedt. Szervez. Írat. Valahogy nem érzem át a lelkesedését. Mindegy. Anna szálló? Valakinek valamit mond? Nekem semmit. Szerintetek felvesznek egy másodévest recepciós munkára nuku gyakorlattal? Nem tudom. Mindegy.
Zoz is dumál össze-vissza, hogy hozza a macskát meg blabla. Na persze! Ígérgetni én is tudok. Az könnyű. De nem jönne segíteni sem kutyát fürdetni. Érik a ...(veszekedés), hajlik a ... Na mindegy.
Hehh! Ez jó! Anyám épp most jött be azzal a tipikus főnökösködő arckifejezésével. "Ki dohányzott itt?" Dohányzott? Anyám, nem áll jól neked ez a választékos szóhasználat. "Én nem." Egyébként is, ha cigiznék, mi volna? Persze nagyon jól tudja, hogy utálom a cigit. Gondolkozzon már, hogy ki üvöltött, amikor ő a mittudomén, milyen évforduló miatt rágyújtott egy szálra. Az a legjobb, hogy a garázsajtó elött találta a csikket. Most fogadok, hogy nekiesik Zolinak is. Nagyon jól tudom, hogy ő nem gyújtana rá. Sőt, van is egy sejtésem, hogy ki kavarja már megint a kakeszt és ki dobta be hozzánk. De akkor sem kell ekkora feneket keríteni az ügynek!
Holnapután végre végzek ezzel az egésszel. Ennek örömére ma elmentem és bevásároltam mindenféle nyalánkságot! :D Hallod Gyogyi? Találtam citromos csokit, meg asszem epreset vettem még. Meg csokis, kókuszos puszedlit.
Tegnap Jaancsinak köszönhetően újabb marhaságokkal bővítettem felhasználói fiókom. Letöltetett velem egy rakat smiley-t, aztán visszafejlődtünk (nekem nem kellett sokat) és kiéltük gyerekes csínytevéseinket.
Tényleg! Pv-n, akiyán, Gyurcin, FF-en, Esztin, Twinne-n, vinetun és Jaancsin kívül van még valakinek msn-je? Célozgatok itt erősen Gyogyira, Momóka babára, Bary-ra, Barbira vagy ne adj Isten a rég "látott" Dennisre.


/Unique : Nem adom fel/

"Fogadj el olyannak, amilyen vagyok,
Lelkünk nem változik, csak az évszakok,
Csak mindenki legyen annyira gonosz,
Amilyen én vagyok, s a világ nem lenne rossz.

Nem adom fel!
Küzdök, ha kell,
Szembeszállok mindennel!..."



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat