Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-05-01

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-05-01

"A fekete körmű lány" hazaért. Na ma jó volt! 7 órát "dolgoztam", és 16-ot fizetnek ki. Néha átvettem 1-2 szobát, körbementem, raktároztam. Na az mondjuk érdekes volt, hogy 8-ra mentem, mégis nekem kellett lent lenni a raktárban meg körbejárni meg kirakni a privigyümiket. Noha volt ma 7-órásunk is, őneki az usziban kellett lennie, mert uszómesterünk késett 2 órát. Na ő is érdekes dolgokat mesélt. Kint volt Amerikában a lánya esküvőjén. Azt mondta, hogy ott tényleg olyan egy esküvő, mint a filmekben. Qrvanagy felhajtás és buzisok pénz (7-8 millában gondolkozzatok). Az emberek "ultratoleránsak", mindent elnéznek (még a boltok ajtajánál piáló csövest is, amig az rendesen viselkedik). Ímádják a nagy és érzelmes jeleneteket. Hülyének nézték Ottóékat a szomszédok, amiért gyalog mentek el a néhány sarokkal odébb lévő boltba, mert ők még szarni is autóval járnak. Minden drága, de az ember havi nettó 1 millával nem agyal túl sokat ezen. Szeretnek trükközni és kiaknáznak minden lehetőséget. Érdekes.
Na aztán a nap másik említésre méltó eseménye a mosoda felszámolása és kipakolása volt. Mivel a mi irodánknál haladnak el a két épület között közlekedők, így alkalmam nyílt arra, hogy a kanapénkról nézzem, ahogy 3-4 igen izmos és nem éppen aprócska férfink/srácunk átemelgeti a lifthez a kb 2*2*3 méteres szárító és mosogépeket. Ehheee... Szemetgyönyörködtető volt na. :P :D
Na aztán még megemlítem, hogy Kriszti is benézett ma hozzánk. Ő is gondnoknő volt nálunk még akkorról, amikor az első féléves gyakszimat töltöttem. Picit utálom csak a csajt. De hát le van szarva. Akkor is ultrajó nap volt. Hozzá sem hasonlítható a keddi délutános műszakomhoz. CK "kicsikééém"-jeit tűrni mosolyogva, miközben végighúzod a nyelved a fogaidon... Áááhhhh! Raviból is kitűnt a homoszexualitása, ami csak csöppet irritált. Nem nagyon beszélgettem velük. Viszont utána nekiálltunk éjjel virágcsokrot venni. Még jó, hogy a Koronától egy köpésre van egy éjjel nappali virágos. Zoz olyan kis frankó csokrot és szalagot kapott... No meg egy békakirályos polót. Igen, a vakondgyárból. :P Ha már a ballagásnál tartok, mielött sokan agyonidegeskednék magukat, elárulom, hogy igen, anyám is ott volt. És keresett a tekintetével, de nem vett észre, ergo nem volt balhé. Pedig nagyapám is ott volt. És nem is tudom, hogy kivel van nagyobb fasírtban anyám, velem vagy nagyapámmal. Oly mindegy. Pasi azon aggódott még a banzáj elött, hogy kemény menetnek nézünk elébe és kár, hogy apám nem jön (le kellett mennie a Körösre, hogy átvegye a megrendelt csónakját - mondhatni jellemző :P) mert ő egy stabil bástya lett volna. Szerintem nem. De ez mindegy is. Nem volt gebasz. Öcsikék is ott voltak. Videóztam, fényképeztem, ölelgettem őket. Mindegyik már akkora ló. Nemsokára már ők emelgetnek engem. Pedig még frissen emlékszem ám a fürdetésekre (főleg az ikreknél :D), meg a pelusozásra, meg a birkózásokra, meg a sok visitozásra, meg az "énakarokavirágölébeülni"-kre (amiknél aztán persze egyik az egyik lábamon, másik a másikon)... Jó volt. :) Erre most meg már Zoz lenéz rám. Akkora patája van, hogy azt hittem rosszul látok amikor lenéztem.
"Elmúlnak a gyermekévek, nincs visszaút." :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat