Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Félszáz gyertya

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Félszáz gyertya

Boldog szülinapot apukámnak!!!! Fél évszázados lett. Ez már aztán nem semmi! (Ehhez képest odabent szerintem még mindig egy lökött gyerek.) :DDD
Ma laza napot tartok. Csak 2 órám volt, azok sem vészesek. Ráadásul azt mondta a tancsinéni, hogy holnap nem kell bemennünk, mert elmarad az előadás. Jejejeee!
Egyébként semmi egetrengető. Kéne ennem egy kis puszedlit... Majd visszaosonok!

Végülis nem ettem puszedlit. Jól jön az még holnap. ;)
Viszont beszéltem apuval telefonon. Összebalhézott a múlt hét szerdán nagyapámmal azután, hogy eljöttem tőlük. Egyre durvább a helyzet. Apu már lehiggadt. Hozzászokott. Én meg sajnálom. Aztán majd jön a nagy "neharagudj", aztán "ritkánlátlak", aztán "azapátokmárnemisjönide", végül megint a balhé. Apu nem finomkodott. A képébe vágta az igazságot. Hogy beteg. Persze nem fogja fel. Ááá. Már megszoktuk. A kérdés már csak az, hogy én meddig bírom. Sokáig.

Kezdek rendetrakni a gépen. Vannak ám itt cuccok. Én hülye persze elfelejtettem cd-t venni. Sebaj, majd pénteken módját ejtem. Közben Zoz folyamatosan hajt, hogy mikor formatálhatja már a gépet. Utálom, ha sürgetnek! Most már csak azért is kényelmesen megcsinálok mindent.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat