Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2011-11-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2011-11-16

Írok, mert van miről. :) Csak az ihlet hiányzik.
Vasárnap Turán voltam kastélyfotózáson az elhagyatott Schossberger kastélyban. (Képek a megszokott helyen megtekinthetők.) Gyönyörű, nekem oda kellett volna születnem.
Tegnap pedig vívni voltam. Klassz volt és kemény. Érzem a combomat rendesen. Kicsit mintha egy másik világban lettem volna. Sikerült egy üres órában menni, így csak én voltam a teremben a két edzővel. Aztán nem tudom, hogy össze kaparom-e magam holnapra, mert el szeretnék menni jógázni. Is. Kezdem halmozni az élvezeteket. :D Ennek eredményeként úgy döntöttem, hogy kiállok az igazamért és írtam egy levelet az egyik állásinterjúztatónak, akinél 3 hete jártam és másfél héten belül választ ígért. Anno még rá is kérdeztem, hogy nemleges válasz esetén is számíthatok-e visszajelzésre? Persze, hogyne. Aha. Gondoltam egyet és felcsaptam a postafiókom. Nem hiszem, hogy örült neki. Én sem örültem a mély csöndnek. Megírtam neki a memoárt, majd kértem, hogy jelentkezzenek. Kíváncsi vagyok. Ha mást nem is, de azt elértem talán, hogy legközelebb:
1; nem ígérget összevissza
2; nem osztogatja a névjegykártyáját az elérhetőségeivel.
Voltam színházban is a jányokkal. Rá is ébredtem, hogy nagyon rég nem voltam és bizony vissza kell hozni az életembe.
Közben a baromfiudvarral fárasztom magam, már amikor nem áll stand by üzemmódra az agyam tőlük. Már van ám barifüzetünk is. Azzal is a nyakamra járnak, hogy töltsem ki én is iziben. Én meg már x-edjére mondom el, hogy nem izgat, menjen tovább a füzet máshoz. Úgy is annyian verdesik magukat a padlóhoz ezügyben. Amilyen kérdések abban előjönnek... (intimfazonírozás, szexuális repertoár és társai, mintha egymást akarnánk megdugni)
Tegnap meg rámordultam emberre. Nem vittem magammal telefont a vívásra, mert nem tudtam, hogy lesz-e zárható szekrény, stb. Mire hazaért, én már úton voltam, így nekiállt sms-t írni, majd a küldéskor hallotta, hogy itthon hagytam a telefont. Mikor hazaértem, mesélte is, hogy járt. Na mondom annyi baj legyen. Tettem-vettem, majd rányomtam a telefonra, hogy lássam más nem keresett-e. Olyannyira nem, hogy még az sms is eltűnt a készülékből. Mondom embernek, hogy ez így nem frankó. Ő csak úgy gondolta, hogy az már nem fontos és kitörölte. Én meg neki, hogy szerintem én döntöm el, hogy mi fontos nekem. Egyébként nincs harag, csak nálam ez egy érzékeny pont. Pedig nincs abban a telefonban semmi, csak szülinapi sms-ek meg elévült tranzakciós kódok. De a leveleimben sem volt, amiket anyám előszeretettel felbontott előttem és úgy kellett értük a nyakára járnom. Valószínűleg innen vezethető az érzékenységem a magándolgaimra.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat