Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2007-03-12

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2007-03-12

Már megint a pofámba próbálja dörgölni. Aztán amikor meg rá szólok, "Jó, akkor nem mondom többet". Nem a faszt, nem. Na mindegy. Megint nőies vagyok.
Pofázmányom kezd visszaformálódni. Jah, még nem is meséltem, mi volt.
Hétfőn voltunk futni a szigeten, aztán kedden frankó kis izomlázam volt, ami szerdára elmúlottt, de cserébe kaptam egy foggyulladást és egy ínszalag-gyulladást a térdemben. Jó üzlet volt. :P
Szóval csütörtökön olyan szinten feldagadt az arcom bal oldala, hogy lebénult a szám sarka. Tisztára olyan voltam, mint egy nyálzó kisbaba. Ehhez jött még az is hozzá, hogy vonszoltam magam után a lábam, mert az sem akart működni. Így aztán kineveztem magam a helyi Quasimodónak. Csodámra is jártak. Végül meló után elmentem a Szentkiráli ügyeletére, ahol is néhány szoba (elsőként persze vizitdíj kicsengetése, mert anélkül meg is dögölhetek) után ejutottam a fogászatra és a szájsebészetre. A fogorvosnál kikaptam egy oltári rendes nőt, szerencsére, aki közölte, hogy meg kell nyitni a fogam, mert meghalt a tömés alatt és begyulladt és begennyesedett, de ha nem jön ki a cucc, felvágják a számat is. Fasza! Első lépésként kaptam egy olyan érzéstelenítő injekciót, amit megforgatott az ínyemben, a foggyökeremnél. Azt hittem, beszarok. Mindenesetre a könnyeim versenyt futottak a taknyommal. (Csak hogy érezzétek a drámai feszültséget.) Majdan kifúrt egy nagy lyukat és azóta azt kell szivogatnom. Sokminden más mellett... Na de ezek után még le kellett mennem a szájsebészhez is, ahol némi egyezkedés után meggyőztem, hogy inkább ne vágja már fel a számat. Így aztán onnan csak egy antibiotikummal távoztam. Az is mekkora. Egy lóf@szt hamarabb lenyel az ember. De némi fulladás után sikerülni szokott. hihi... nem is vicces... Szal a gyógyulás útjára léptem. Pénteken már kezdtem visszafejlődni pocokfejű quasiból eredetibe. Ennek örömére meló utáni hazatértemkor jól felhúztam magam. Belépek és mit látok? Hogy a szemetesbe olyan szinten van belenyomkodva a szemét, hogy becsúszott a zsák széle a trutyiba. De persze senki nem nyúlna hozzá, mindenki csak tovább nyomja bele a cuccot. És van egy valaki közöttünk, aki eddig nemhogy egy tejesdobozt (maga után) levitt volna, hanem még egy gyufaszálat nem tett odébb. Aztán a következő a wc. Tényleg olyan qrva nehéz az üres tekercset kicserélni? Már hetek óta azt játszom, hogy amit a skaccok otthagynak, azt cserélgetem. A tököm tele van már. Pénteken ráadásul nemcsak a tartóban, hanem már a földön is volt egy üres. Sőt, az üres zacsi is ott hevert, amiből az utolsó gurigát kivették. ??? Bazzeg... Aztán ott van a mosdó is. Vagy hajszállal van tele, vagy rászáradt fogkrémköpettel. Akkor a kád szélénél lévő lecsöpögőtartóból a víz csak akkor van kiöntve ha én bevállalom, hogy a pamutpapucsommal bemászom a pocsolya közepébe, hogy kiöntsem. Eszem-faszom megáll. Ezek után minden kedvem elmegy attól, hogy mások után gejvázzak. Rohadtul nem éri meg. Cyvykét nem bántom. Ő megcsinál valamit ha kérem. Még akkor is ha nem. Szerintem ő volt az, aki végül rendbehozta a szemetest. Igen, ő volt. Megkérdeztem. De szar lesz nekik, ha elcuccolunk... Annál jobb nekünk.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat