Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Semmi extra, de az fullon!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Semmi extra, de az fullon!

Mondjak valami újjat? Melóztam. Lehet hullámozni meg örjöngeni. Ehh... Megvolt a BMW-s kör is, bár haza már nem Ákos hozott minket a csodajárgánnyal, hanem az egyik munkatársa, de én így is élveztem az utat. Ímádok autózni. :D Út közben még a rendőrök is megállítottak minket. Semmmi gond. Csak a műszaki vizsgát említették meg. Na ja. Azért nem volt semmi gond, mert nem látták, hogy vezet a krapek. Semmi index, előzés a kanyarban, sms olvasgatás. Pluszba benyomta, hogy ivott indulás elött egy korsó sört. Fasza! Mégis teljesen nyugodt voltam. De azért apuval a legjobb még mindig autózni! :)
Közben a házban újfent elkerekedtek a szemeim. Lemegy Zoz a garázsba és hallom ahogy azon a tipikus "neb*ssz!" hanglejtésével hírül adja az állának, hogy le kell esnie. Megyek is le rögvest. EEEEEEEEhhhh. Az egyik teremben két motor állt egymás mellett, motoroscuccal. De a legjobb az egészben, hogy egyik sem a korábban említett Kawasaki volt, hanem két másik. Egy robogó, ami cirka 120-szal is tud repeszteni, meg egy cross-motor. Már abban a stádiumban voltam, hogy egy kézlegyintéssel elintéztem.
A tegnapi mazsola elég rendesen kikészített. Este elkezdett fájni a hasam. Nem volt egyszerű. Persze. Mi a fenének zabáltam azt egész délután?! (Most is azt rágcsálom.)
Tegnap egyik munkatársam ("Villám Vili"-mivel munkavégzési sebessége vetekszik egy haldokló csigáéval) elkezdett poénkodni, hogy milyen gyorsan átöltöztem a munkaidő lejártakor. "Villám Virág." Kösz. Erre Vali (akivel valahogy nem találom a hangot, egyébként jó fej): "Te csak ne villámozgass. Inkább vegyél példát róla és húzz bele!" Tök jól esett. :)
Közben egyre izmosodom. Hehh, csak nézek. Szal csak óvatosan! Heheheeee ;)
Estére meg kerti sütögetés.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat