Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2009-06-12

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2009-06-12

Már jobb.
Egy hajszálnyira voltam a kiakadástól.
Pedig azt hittem reggel, hogy ez is csak úgy indul mint a többi nap is (morogtam magamban, nem voltam kommunikációképes, ingerült voltam ha valami 20 centinél közelebb került hozzám, vagy ha valaki egyáltalán rám nézett - alapállás reggel), majd helyrerázódnak a dolgok.
De nem akartak. Teltház van. És kevesen vagyunk rengeteg melóra. Csodálom szegény lányokat. Vártam, hogy amikor reggel kiosztom a melót nekik, akkor be fognak rágni a mennyiség láttára, de kiálltak mellettem. Egyikőjük még hálás is volt nekem, amiért szántam neki néhány kedves szót... (Rengeteget számít egy légy szíves vagy egy köszönöm!) És ennek ellenére sikerült teletöltenem a bilimet. Folyamatosan csörgött a telefon. De egymásba vágva hívtak rajta. Ezzel nem is lett volna amúgy baj, mert ha nem álltam volna be segíteni a gondnoknőknek szobát átvenni, akkor szépen folyamatosan megoldottam volna a dolgokat. Na aztán fél 12-kor akadtam ki először, amikor valami ügynökcsaj csörgött rám valami munkaruhás cégtől, hogy felmérje, hogy rendelnénk-e tőlük valamit. És csak dumált és dumált, amikor épp egy sürgős ügyet kellett volna intéznem, na és bekattantam. Közöltem, hogy én erre most nem érek rá, hagyja meg a számát és visszahívjuk, amúgy sem az én asztalom ez. (Na aztán amikor Kokonak mondtam, hogy vissza kéne hívni, simán benyomta, hogy őt nem érdekli.) Aztán nem sokkal később Koko keresett egy jelenléti ívet, ami nem volt az asztalomon. Rohangált át a titkárságra, hogy ott van-e, aztán zúz vissza és elkezd matatni az asztalomon, majd levágja mellém az egyik szobalány teljesítménylapját, hogy ezt kereste. Én meg mondtam neki, hogy jelenlétiről beszélt, az meg itt nem volt. Benyelte. Majd jött a következő szakadás. 10 perccel a műszakom végén Koko közli, hogy nézzek meg 2 talált tárgyas levelezést, hogy hogyan állunk velük és postázzuk el a cuccot, meg írjak választ. "Jó, majd holnap." "Nem, ma." Szívtam a fogam, mint állat. Na aztán ebédnél sikerült föltennie az i-re a pontot, amikor majdnem sikerült elérnie a filmszakadást nálam. Van egy új gyakornokunk, aki ma jött először és Koko kérdezte, hogy milyennek tűnik a lány, hogy hívják és hány éves. Mondtam, hogy aranyos, Andi a neve, de nem tudom hány éves (nyilván közel a fősuli végéhez). "Nem kérdezted meg hány éves? Akkor miről beszélgettetek?" "Az alatt a kemény 2 perc alatt, amíg átkísértem a B/4-re???" Na és akkor belökte, hogy "na mondjuk ahogy te beszélgetsz". Na itt kellett egy kibaszott nagyot nyelnem, és elszámolnom 3-ig. "Hát ez van." Na szerintem itt vette le, hogy mára elegem van. És eljöttem. Nincs harag amúgy.
De azért itthon még átfutott rajtam az ideg egy rövidke pillanatig, amíg kiszúrtam, hogy nem volt bezárva a bejárati ajtó...
És most higgadok. Asszem be kéne ma karmolnom. Valami öntudatlan állapotba kellene kerülnöm. Csak ne lenne ott az az elkövetkező 2*12 óra... Fakk!

Szóval ma nagyon kíméletesen és finoman velem! Nincs szándékomban senkit sem megbántani.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat