Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2007-11-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2007-11-27

Általában nem foglalkozom a névnapommal. De ma nem hagyta senki sem. Munkahelyen is jöttek a folyamatos jókívánságok, puszik. Jól esett. Munka utánra beterveztünk Papuccsal egy kis kószálást a városban. De elötte még elmentem dokihoz. Csak hogy ne legyen fényes a napom. Erre banyek egyéni csúcsot állítottam fel. A múlt havi szivizom-átvágs felvillanása után most 80-at produkáltam. Ilyen jót nem sikerült még amióta az eszemet tudom. :D Na jó, mondjuk a múltkor lépcsőzés meg röhögcsélés után sikerült pánikot keltenem, most meg üldögéltem egy fél órát a vizsgálat elött.
Végigmentünk az Üllői első szakaszán. ... Nanáhogy betámadtam a kreatív gyöngyös boltokat. Úgy döntöttem, hogy megpróbálkozom a sodronyos megoldásokkal is. Nameg vettem alapanyagokat egy olyan igazi bogyós-hippis karkötőhőz (szines fagolyók, ezüstre hajazó kis medálokkal - violinkulcs, @, kulcs - viaszos börszálon). Meg is csináltam tegnap este. Nagyon tetszik.
Apu meg átesett a műtéten. De úgy néz ki, nem volt túlzottan sikeres, mert nem jönnek ki belőle a darabkák. Nagyon remélem, hogy nem gondolta komolyan, hogy így fog dolgozni. Asszem ma megy kontrollra.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat