Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
5-e... bezony...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
5-e... bezony...

Kukucs... Lebuktál! Megláttalak! Oké-oké, befejeztem... ;)
Megen itt rontom a levegőt. Hümm-hümm... Mit is mesélhetnék?
Tegnap ráébredtem, hogy cyvy már 1 hónapja több, mint testőr. :D Most olyan szívesen áradoznék, de amilyen kiváncsi, elolvassa és lebukom. Sebaj... Szóval teljesen nyugodt vagyok és kiegyensúlyozott. És egyre többet könyörgöm magamban ahhoz a hülye órához, hogy "csak még 2 percet adj". És annyira jó dolog, amikor azon ügyködik az ember, hogy minél erősebben ölelje magához a másikat. Én azt hittem, hogy én vagyok a szeretetéhesebb. Lehet, hogy tévedtem? Igaza lett Jaancsinak, de nem bánom. :D
Tegnap Imre-nap alkalmából felköszöntöttem apumat és nagyapámat. Apu rögtön vissza is hívott. Olyan jó volt hallani a hangját. :) Szabin volt 2 hétig. Horgászott. :P Megegyeztünk, hogy 2 hét múlva náluk állomásozom a hétvégén. Jó lesz! :) Aztán elmesélte, hogy látogatóban volt a nagyszülőknél. És nagyapám megint kiakasztóan viselkedett. Ezek után valahogy nem akartam, hogy feltétlenül visszahívjon ő is, hogy megköszönje a jókívánságot. (Sms-ben történt meg.)
Szemem meggyógyult teljesen. Mondtam én, hogy nincsen semmi bajom. Mégis mindenki már a halálhíremet terjeszti és minél hamarabb el akar kaparni. Na jó, ez így egy kicsit durva, de az utóbbi időben tényleg mindenkitől csak azt hallom, hogy ilyen meg olyan bajom van és sürgősen húzzak el orvoshoz, különben ez meg az lesz. De nem lett. (Egyébként valahol jól esik ha aggódnak az emberért.)
Gép beteg még mindig. Semmi előrelépés. De legalább már engedi a telepítést a formázás után.
A hétvége a szokások szerint telt. Ugyanazok a körök itthon.
Tanulnom kéne keddre. Humán zh. Nincs kedvem. Szerencsére voltam olyan hülye, hogy ebből az egy tantárgyból óráról órára tanultam, így most nem kell sokat görcsölnöm.
Nadrágkosztümöt kéne vennem. Elegánsan kéne öltöznöm. Fúj-fúj-fúj. Nem akaroooom! Blúzt már vettem. Tünci. Nyaff...
Képeket kellene feltöltenem. Még ráér. Most pötyöghetnékem van. Csak azt nem tudom, mit is akartam olyan hévvel elmesélni. Mert persze nekem is akkor jut eszembe a mondanivaló, amikor éppen reanimáljuk a masinát. (Aztaaaa miket tudok! - Naná, LP album cím! :D)
Majd visszajövök...

Beszarás! Van egy kép a honlapon, amit 114-szer néztek meg. A képen Axel és Csanád fekszenek félmeztelenül. Jellemző.
Kipróbálok valamit. Vagy felteszek cyvyről egy félmeztelen képet vagy magamról egy bikiniset. Ez ultragáz lesz, érzem. :DDD



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat